Irinel Columbeanu, singur de Dragobete! Nu-și mai dorește manechine tinere, vrea o „femeie de casă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

S-au dus vremurile în care Irinel Columbeanu (65 de ani) avea orice domniță la picioarele sale. Contactat de Click!, fostul milionar de la Izvorani ne-a dezvăluit că astăzi, de Dragobete, este singur. Însă, pe viitor și-ar dori o prezență feminină lângă el… „De ce, nu?”, ne-a spus el.

Irinel Columbeanu a iubit mereu femeile frumoase! A fost înconjurat tot timpul doar de dive una și una, printre care Anna Lesko, Romanița Iovan, Monica Gabor, care i-a fost și soție. Cea mai recentă femeie din viața lui a fost tinerica Oana, care s-a retras din ecuația amoroasă, în urmă cu un an, discret, fară a face prea mult tam-tam.

Are ghinion atât în afaceri, cât și în viața amoroasă

Timpul a trecut, iar lucrurile s-au mai schimbat în viața lui Irinel Columbeanu. Destinul i-a oferit o palmă dură, după ce a rămas fără afaceri, vila de la Izvorani, mașinile cu mulți cai putere și fără domnișoarele tinerele cu picioare lungi, care roiau în jurul său zi de zi.

Acum, Irinel Columbeanu își duce traiul singur, într-un apartament închiriat în Capitală, conducând o mașină de 2.000 de euro și trăind de la lună la lună. Contactat de Click!, fostul milionar de la Izvorani ne-a mărturisit cum o să își petreacă el această zi de 24 februarie.

„Nu sărbătoresc Dragobetele! Anul acesta sunt singur, nu am iubită, nu sunt cu nimeni, nu mai sunt cu Oana! Un an de Dragobete singur, unul cu cineva și tot așa. Așa a fost să fie anul acesta”.

Irinel Columbeanu nu mai are pretenții la femei frumoase

Fostul milionar de la Izvorani a renunțat la pretențiile pe care le avea în trecut, cu privire la felul în care să arate domnișoara de la brațul său. Celebrul Iri vrea acum o femeie de casă, care să stea lângă el și la bine, și la greu.

„Îmi doresc pe cineva în viața mea, normal, dacă este să fie! Viitoarea persoană de lângă mine nu trebuie să fie în niciun fel sau să arate într-un fel anume...într-un mod deosebit. Trebuie doar să ne înțelegem, atâta tot”, a conchis, pentru Click!. Irinel Columbeanu.

Click! spune

Irinel Columbeanu are o viață demnă de film! Bărbatul a avut, la un moment dat, o avere care s-a ridicat la 150 de milioane de euro. Însă, declinul său a început în anul 2008, atunci când a rămas cu 40 de milioane de euro. În 2009, mai avea 7 milioane de euro.

Fostul afacerist a avut și un magnet la domnișoare foarte tinere, care își doreau să se afirme în peisajul monden. În anul 2006, el s-a căsătorit cu manechinul Monica Gabor, de care a divorțat cu scandal în 2011. Cei doi au împreună o fată, pe Irinuca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!