Fantomele trecutului. Irinel Columbeanu trăiește o dramă. Fostul soț al Monicăi Gabor, situație critică

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (65 de ani) a fost dat în judecată de către compania Enel Energie Muntenia S.A. pe 07.01.2022, iar procesul s-a terminat pe 22.12.2022. Instanța nu i-a dat câștig de cauză fostului milionar, astfel că are de plată 1.497,12 lei pentru factura neachitată Enel, plus penalizări de 49,8 lei. Contactat de Click!, fostul soț al Monicăi Gabor susține că este vorba despre factura pentru proprietatea din Izvorani, unde el nu mai este proprietar.

Irinel Columbeanu, victimă în procesul cu Enel?

Irinel Columbeanu a declarat pentru Click! că nu mai e de ceva timp proprietar al vilei din Izvorani, însă contractul la energie electrică a rămas pe numele lui, deși a cerut de nenumărate ori să fie scos de pe facturi. Enel l-a dat în judecată, ba chiar a avut câștig de cauză, iar fostul milionar este bun de plată. 

Citește și: La 65 de ani, Irinel Columbeanu face declarații uimitoare: „Îmi plac tot femeile tinere, de 18-20 de ani”

„Știam că procesul fusese mutat prin hotărârea Judecătoriei Buftea, de acolo la Judecătoria Sectorului 1, nu sunt la curent cu aspectul că s-ar fi și judecat deja. Sincer, de-abia așteptam să fi avut ocazia să întreb în fața instanței partea reclamantă pe ce documente s-or fi bazat ca să mă cheme în judecată, câtă vreme locuința care reprezintă punctul de consum de la adresa: strada Jandarmeriei numărul 8, sat Izvorani, comuna Ciolpani, județul Ilfov, nu mai este demult locuită, deci nu mai are cine să consume, situație de notorietate publică de la incendiul total ce a avut loc acolo în ultimul weekend din 2020, amplu relatat cu patos în toată presa și mai ales câtă vreme eu nu mai sunt demult proprietar acolo, aspect despre care eu am informat partea reclamantă, solicitându-i în scris schimbarea contractului de furnizare energie electrică de pe numele meu.”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Vezi și: Ultima oră! Irinel Columbeanu pleacă la Monica în Statele Unite: „Mr. Pink nu cred că este gelos!”

Fostul afacerist susține că se va judeca pentru dreptatea lui, căci s-a produs o neînțelegere în ceea ce privește facturile și cine trebuie să le plătească, de fapt. De altfel, un aspect pentru care Irinel Columbeanu atrage atenția este cum se poate ca o clădire arsă să înregistreze costuri, în contextul în care vila a fost incendiat și nimeni nu mai locuiește acolo.

„Acest aspect este esențial pentru tragerea cuiva la răspundere de către orice instanță care se respectă și care avea datoria să cerceteze aspectul proprietății, iar partea reclamantă ar fi fost obligată să nu ascundă față de instanță aspectul pe care îl cunoștea  de la mine în scris, ci din contră, să o informeze corespunzător.

Drept pentru care m-aș fi așteptat ca partea reclamantă (n.r – societatea de energie electrică) să fie în vreun fel penalizată de instanța Judecătoriei Sectorului 1 pentru faptul că a dat în judecată un ne-proprietar, ca ulterior luând la cunoștință chiar de la el că ne-proprietarul este ne-proprietar, nu și-a retras acțiunea, determinând astfel menținerea pe rolul instanței și pe cheltuiala statului a unui proces ridicol și absurd”, ne-a mai spus Irinel Columbeanu.

„Prin hotărârea ce se va pronunţa se dispune obligarea pârâtului la plata sumei de sumei de 1.497,12 lei, reprezentând consum energie electrică și 49,8 lei reprezentând penalităţi de întârziere, cu cheltuieli de judecată”, extras din hotărârea nr 11185/2022 din 28.11.2022 pronunțată de Judecătoria Sectorului 1 București, sentință publicată pe portal.ro.

Astfel, Irinel Columbeanu ar trebui să plătească, potrivit sentinței de judecată, 1588,94 de lei, în condițiile în care suma inițială de plată era de 1.497,12 lei, suma fiind mărită din cauza penalizărilor.

Irinel Columbeanu, o viață de film

Irinel Columbeanu circulă cu mașini de 1.000 – 2.000 de euro, de la bolizii de lux cu mulți cai putere pe care îi avea. De altfel, fostul milionar trece printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar. 

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu/.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!