Cine este femeia cu care Irinel Columbeanu este în tatonări? Reacția fabuloasă a milionarului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu nu renunță nici la vârsta de 65 de ani la plăcerile inimii! Și anume la fetițele sexy și tinerele! Fostul milionar de la Izvorani ne-a dat de înțeles că în aceste momente ar fi în tatonări cu o domnișoară care îi încălzește sufletul.

Irinel Columbeanu, goana după femei tinere și frumoase! Este în tatonări cu o domnișoară!

Irinel Columbeanu este un bărbat plin de mister! Fostul milionar ne-a răspuns cu jumătate de gură atunci când l-am întrebat dacă urmează ca în viitorul apropiat să se afișeze, în public, alături de o domnișoară prezentabilă cu picioare lungi, așa cum ne-a obișnuit până acum.

La întrebarea noastră, fostul afacerist a cam stat pe gânduri, nu știa dacă să răspundă cu da sau nu, cel puțin asta ne-a făcut să credem. Puteți viziona interviul oferit în exclusivitate pentru Click!.

„Sunt singur la acest eveniment. M-am afișat în trecut cu iubite mai tinere ca mine, dar știți cum este o vorbă...orice învăț are și dezvăț. Îmi este dor de perioadele mele din tinerețe. O să fac ceva să reglementez lucrurile. Pentru mine nu există niciun standard. În momentul de față nu sunt în tatonări cu o persoană.”, a declarat, cu jumătate de gură, Irinel Columbeanu, pentru Click!. Nu de alta, dar poate e și superstițios, căci fiecare femeie cu care s-a afișat în public și a devenit subiect de presă a renunțat la afacerist mai devreme decât se aștepta.

Totuși, nu am fi deloc surprinși să-l vedem pe Iri la braț cu o tinerică, având în vedere istoricul lui de mare don Juan. Declarațiile despre cum trebuie să arate femeia perfectă, dar și vârsta minimă pe care trebuie să o aibă viitoarea iubită, puteți să citiți aici.

„Sunt fericit acum și chiar nu am niciun regret. Perioada de glorie, din punctul meu de vedere, eu cred că este acum, nu a fost acum câțiva ani. Eu așa zic! Eu așa simt”, a spus Irinel Columbeanu.

Cum s-a năruit imperiul Columbeanu?

În urmă cu mai bine de 11 ani, în jurul lui Irinel Columbeanu roiau femeile ca albinele la miere. Însă, iată că după ce a fost executat silit de bancă, fostul afacerist nu a mai avut succesul din trecut la domnișoarele de pe revistele glamour, având în vedere că averea lui Iri ajunsese, la un moment dat, la 150 de milioane de euro, scăzând treptat la 60, după care 7 milioane de euro, în 2009, iar în anii ce au urmat a rămas fără nimic. Casa de la Izvorani a luat foc, iar proprietățile și terenurile au fost luate de bancă.

 „Cu banii mă descurc ca toată lumea. Stau în chirie în momentul de față. În zona care stau cred că se știe deja, nu are sens să spun eu și prețul chiriei. Este unul confidențial”, a conchis Irinel Columbeanu pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net