Mai țineți minte sexul dintre Monica și Irinel pe gaura cheii? Imaginile care fac și acum furori pe internet!

Ultima actualizare:

În 2007, pe când încă formau un cuplu, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost protagoniștii unor imagini controversate, în care apăreau făcând amor, fiind filmați pe gaura cheii! Iată povestea filmulețului care a stârnit un adevărat iureș la vremea respectivă!

Irinel Columbeanu și Monica Gabor, pe vremea când formau un cuplu Foto: Arhivă
Irinel Columbeanu și Monica Gabor, pe vremea când formau un cuplu Foto: Arhivă

Unii spun că au făcut-o pentru publicitate și că știau că sunt filmați, alții cred cu tărie că „Iri și Moni” chiar au fost luați prin surprindere în timp ce întrețineau o partidă de sex oral, cert este că imaginile sunt și acum pe internet și fac în continuare furori!

Vezi și: Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink

Povestea filmulețului „interzis” dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Povestea celebrului filmuleț „interzis” realizat pe gaura cheii a stârnit reale controverse la vremea respectivă. Firul narativ e simplu: un „nene” a decis să îi filmeze pe cei doi în ipostaze intime, în timp ce se aflau la un restaurant chinezesc din Capitală, după care a dat startul șantajului și amenințărilor.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a refuzat să se lase convins și a decis să nu plătească suma respectivă, așadar „regizorul” filmulețului s-a dus rapid cu el la presă, cerând aproximativ 3000 de euro în schimbul imaginilor. 

Nu rata: Cum a fost șantajat Irinel Columbeanu în scandalul cu filmulețul „interzis”. Și-a dorit să apară în presă!

Potrivit zvonurilor, se pare însă că acesta nu ar fi primit un răspuns pozitiv nici din partea jurnaliștilor, care nu au plătit nici ei suma cerută, astfel că, din răzbunare sau pur și simplu pentru că nu mai avea ce face cu filmulețul, respectivul a decis să îl facă public oricum.

În video-ul respectiv, se pot observa Irinel Columbeanu și Monica, aceasta din urmă stând în genunchi și oferindu-i soțului ei o partidă de sex oral. În urma scandalului, și restaurantul respectiv a fost închis, însă ulterior s-a redeschis, afacerea mergând și în prezent.

Recent, la lansarea cărții sale, omul de afaceri a rememorat incidentul, dezvăluind că cel care i-a filmat a fost un chelner, punctând că totul a fost cât se poate de real. Ulterior însă, afaceristul a recunoscut că s-a gândit la publicitate!

Vezi aici mai multe detalii: Imagini de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu! Cititorii vor afla cele mai intime detalii din viața fostului milionar

Irinel a dezvăluit că a hotărât atunci să profite de pe urma situației, gândindu-se la cariera Monicăi

Irinel a mărturisit că a refuzat să plătească suma de bani deoarece știa că dacă filmulețul va ajunge în presă, toată lumea va începe să vorbească despre subiect. Astfel, atât el cât și cea care îi era pe atunci soție au avut parte de publicitate gratuită, totul pentru „cariera” Monicăi!

A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci.”, a dezvăluit afaceristul de la Izvorani.

„Luăm decizia înțeleaptă. Nu are ce să se întâmple dacă nu cedăm acestui șantaj ordinar. (..) În cel mai bun caz, o reuși el vreodată s-o vândă presei. 

Noi o să negăm și uite așa se naște controversa care va crea un curent ascensional al carierei tale cum n-ai mai văzut. Și culmea, totul pe banii lor, că cineva tot trebuie să îl plătească pe chelner ca să le dea imaginile.”, se arată într-unul din pasajele din cartea lui Irinel Columbeanu, în care acesta își recunoaște „planul”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net