Cum a fost șantajat Irinel Columbeanu în scandalul cu filmulețul „interzis”. Și-a dorit să apară în presă!

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a avut miercuri, 16, februarie, lansarea celui de-al doilea volum al trilogiei „Istoriile unui vehement”, scris în perioada pandemiei. Omul de afaceri a vorbit, printre altele, și de cum a fost șantajat de chelnărul care a filmat partida de amor dintre el și Monica, pe furiș, pe gaura cheii.

Cum a fost șantajat Irinel Columbeanu Foto: Arhivă
Cum a fost șantajat Irinel Columbeanu Foto: Arhivă

Irinel Columbeanu și-a scris memoriile în noul său volum, denumit „Apofenia”, unde a vorbit despre perioada mariajului cu Monica Gabor, dar și despre alte relații cu fostele lui cuceriri. Omul de afaceri din Izvorani a dezvăluit și modul în care a fost șantajat de un chelnăr, după ce acesta din urmă a filmat pe gaura cheii un moment intim dintre el și Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, șantajat pentru filmulețul cu scenele intime dintre el și Monica 

Se pare că bărbatul i-a adus la cunoștință lui Irinel că a filmat scenele fierbinți și a început ulterior să îl șantajeze, cerându-i 3000 de euro pe video-ul respectiv. Columbeanu a refuzat atunci să fie șantajat și să plătească suma, iar filmulețul în cauză a apărut peste un an în toată presa.

A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a declarat Irinel, recent, despre întreg scandalul din restaurantul chinezesc. Chelnerul a filmat atunci o partidă de sex oral dintre cei doi.

Mai mult decât atât, o nouă dezvăluire care schimbă complet situația a apărut în cartea omului de afaceri. Se pare că acesta a refuzat să plătească suma, pentru că a avut un plan bine pus la punct.

Irinel Columbeanu a fost de acord ca filmulețul „interzis” să apară în presă

Acesta i-ar fi spus Monicăi că dacă va apărea în presă fimulețul, cariera ei va înfori „așa cum nu a mai văzut”. Astfel, Irinel știa că la un moment dat video-ul va apărea în presă și a fost de acord, practic, din dorința de publicitate pentru partenera lui.

Luăm decizia înțeleaptă. Nu are ce să se întâmple dacă nu cedăm acestui șantaj ordinar. 
În cel mai rău caz, nu se întâmplă nimic, băiatul rămâne cu înregistrarea și se mai uită din când în când la ea. În cel mai bun caz, o reuși el vreodată s-o vândă presei, care o să ne întrebe dacă e adevărat înainte să i-o achite amărâtului ăstuia.

Dacă până atunci nu reușesc chiar să i-o fure, ca să judece în funcție de reacția noastră dacă să i-o achite sau nu (proști am fi de le-om răspunde ceva). (..)

Noi o să negăm și uite așa se naște controversa care va crea un curent ascensional al carierei tale cum n-ai mai văzut. Și culmea, totul pe banii lor, că cineva tot trebuie să îl plătească pe chelner ca să le dea imaginile”, se arată în pasajul din carte, pe care Click! vi-l arată în cele ce urmează. „Fă ce vrei cu el”, i-ar mai fi spus Irinel chelnărului, referindu-se la filmuleț.

irinel carte png

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png
FotoJet (6) jpg