Irinel Columbeanu, dezvăluiri în scandalul „sex pe gaura cheii”! A fost pe bune!

Ultima actualizare:

Cel de-al doilea volum al cărții autobiografice a lui Irinel Columbeanu pune pe jar lumea mondenă! Omul de afaceri a dat drumul la dezvăluiri de senzație din mariajul său controversat cu Monica Gabor, pe care a scos-o din ghearele lumii interlope și a propulsat-o în lumea bună a Capitalei. Omul de afaceri a dat din casă și despre fostele relații cu Ana Lesko și Blanche, alias Gabriela de la Rădăuți.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți 5 ani Sursa: Facebook
Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți 5 ani Sursa: Facebook

Irinel Columbeanu și-a scris memoriile pe pandemie și face senzație în lumea mondenă cu ele! Omul de afaceri lansează pe 16 februarie cel de-al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”.

Cartea se numește „Apofenia” și abundă în dezvăluiri de senzație despre căsnicia pe care fostul afacerist de la Izvorani a avut-o cu Monica Gabor, dar și despre fostele lui iubiri, cum ar fi Ana Lesko și Blanche.

Cum a înșelat-o Irinel pe Ana Lesko cu Lora de la München?

Cartea începe cu o dezvăluire de senzație despre Ana Lesko, care i-a fost iubită omului de afaceri mai mulți ani! Irinel povestește cu lux de amănunte cum a înșelat-o pe basarabeancă fără remușcări cu o anume Lora, la Munchen.

S-a întâmplat chiar în noatea de Revelion, atunci când Ana Lesko avea cântări.

În același volum, Irinel povestește și despre Blanche, alias Gabriela de la Rădăuți, pe care a prins-o că l-a înșelat cu iubitul mai tiinerel, tot din Rădăuți. Drept urmare, omul de afaceri-a luat lui Blanche toate hainele pe care i le dăruise.

Irinel, despre Moni Gabor:”Avea talent!”

Cartea a doua autobiografică este dedicată, însă, aproape în totalitate căsniciei sale cu Monica Gabor.

Invitat în emisiunea "Xtra Night Show", Irinel a vorbit și despre scandalul partidei de sex oral dintre el și Monica, filmat prin gaura cheii, de un chelner la un restaurant chinezesc.

A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a declarat Irinel, la Antena Stars.

Irinel a vorbit și despre nunta cu Monica, singura femeie care l-a făcut s-o ia de nevastă.

Eram șlefuitor de diamante, care se găsesc prin colbul drumului în general.

Pasajul când iese pe scenă cu o rochie și nu știa nimeni dacă are ceva pe dedesubt sau nu...Dar nu în acei chiloți sau nu era șmecheria. Eu nici acum nu știu dacă Monica avea chiloți sau nu. Avea talent Monica!”

Rudele Monicăi nu au văzut cu ochi buni căsnicia ei cu Irinel. La nunta de la Izvorani nu a venit decât mama Monicăi!

Cu un an înaintea nunții, după ce m-am cunoscut cu Monica, am avut ideea genială să mergem la ceva legat de Festivalul Callatis. Ducându-ne acolo, am stat în sală, eu lângă ea, și ne-au filmat. Atunci, au văzut-o rudele ei și au început să sune telefoanele, iar eu am găsit-o plângând. Rudele descopereau cu cine e ea.

La nuntă eu am întrebat-o <măcar spune-mi câți o să fie din partea ta> și atunci mi-a spus că n-o să aibă decât un singur invitat. Zic <cum adică?>, <Păi, da, pe mama>, că mama a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor”, a mai dezvăluit Irinel Columbeanu, la „Xtra Night Show”.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în urmă cu 10 ani, după 5 ani de căsnicie. În 2011, mariajul lor s-a încheiat și a urmat un proces lung pentru custodia fiicei lor, Irinuca.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net