Irinel Columbeanu, detalii incendiare despre Monica Gabor și presupusul ei amant

Irinel Columbeanu își va lansa ultima sa carte, „Apofenia", iar din noul volum nu vor lipsi detaliile picante despre intimitățile dintre el și fosta soție, Monica Gabor.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu
Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România, însă el își datorează faima în special femeilor superbe cu care a umblat, printre care se numără Romanița Iovan, Ana Lesko și desigur, Monica Gabor. 

Recent, afaceristul de la Izvorani își va lansa cea de-a doua sa carte, "Apofenia", la data de 16 februarie, în care Irinel face destăinuiri intime despre fostele sale iubite și povestește momente scandaloase din mariajul cu Monica Gabor.

Columbeanu a invitat-o chiar și pe fosta sa soție, Monica Gabor, la lansare, chiar dacă aceasta s-a stabilit de 10 ani în SUA. 

În noua carte a afaceristului, e relatat momentul în care Monica Gabor l-a întâlnit pentru prima dată pe presupusul amant, Voicu, cel pe care presa avea să-l poreclească "Ricky Martin".

Irinel Columbeanu povestește cum Monica Gabor l-a ironizat în primă fază pe Voicu, atunci când s-au întâlnit în cadrul unui eveniment de modă, Transilvania Fashion, amândoi fiind model, la vremea aceea.  În mod ironic, Voicu avea să devină și șoferul doamnei "Columbeanu", situație ce a și generat zvonurile unei posibile idile între cei doi. 

„Asta nu înseamnă că Monica era perfectă. Ili nu putu să nu remarce și la ea ceva ciudat, atunci când asistă la prima ședință ținută de Matei, cu primul val de la Transilvania Fashion care venise acolo. Printre fete se găsea și Monica, dar și unul dintre puținii manechini băieți, pe nume Voicu, cel ce avea să devină mai târziu șoferul ei supranumit de presa dâmbovițeană .

La un moment dat, la o remarcă anodină făcută de Voicu la ceva ce spunea Matei, Monica avu brusc o relație răutăcioasă, care lui Iri i se păru forțată și inutilă. Ah, ce nu-mi plac băieții ăștia tineri, când se cred ei deștepți, spune ea pe un ton afectat și nenatural”, e dezvăluit în cartea lui Irinel  Columbeanu. 

Cum își petreceau serile Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Dn noul volum, Irinel Columbeau nu a omis nici momentul în care a prezentat-o pe Monica Gabor, părinților săi, intimitățle dintre el și tânăra soție în timpul vacanței în Dubai, sau botezul Irinei, monitorizat de Patriarhie, în care micuța a purtat o pereche de chiloți cu cristale Swarovski, marca Cătălin Botezatu. 

Irinel Columbeanu dă detalii și din viața de cuplu alături de Monica Gabor, iar în mod surprinzător, cei doi preferau să petreacă mai mult timp în casă, decât să iasă pe la evenimente. 

"Nu ieșeau chiar zi de zi în oraș. Dacă n-ar fi fost prezentările, ar fi stat poate mai mult în casă, ei singuri. Oricum, se simțeau foarte bine împreună, chiar și când pur și simplu stăteau în casă, fără să facă nimic special, sau uitându-se la filme. În fiecare zi, după ce se trezeau, mergeau alături la sala de gimnastică, după care mâncau", se relatează în cartea afaceristului. 

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net