Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Cadoul pe care Irinel Columbeanu i l-a trimis în Statele Unite

Ultima actualizare:

Monica Gabor a împlinit 34 de ani pe 8 ianuarie. Ziua de naștere a fost una plină de surprize plăcute pentru fosta doamnă Columbeanu, care a primit și un cadou din partea lui Irinel. 

Monica Gabor a împlini 34 de ani pe 8 ianuarie
Monica Gabor a împlini 34 de ani pe 8 ianuarie

Monica Gabor a fost răsfățată de ziua sa de naștere. Sora mai mică, Ramona a scris un mesaj pe emoționant pe pagina de Instagram prin care i-a transmis cele mai bune gânduri și a numit-o " cea mai bună mamă, soție și prietenă pe care o poate avea cineva". 

"Dragostea de soră este atât de specială, nimic și nimeni nu o poate înlocui vreodată pe sora mea. Avem întotdeauna grijă una de cealaltă, ne alinăm una pe cealaltă și pur și simplu rămânem una aproape de alta, la bine și la greu. Sunt atât de binecuvântată să te am ca soră și nu-i pot mulțumi suficient lui Dumnezeu pentru darul de a te avea în viața mea", a fost mesajul pe care l-a scris Ramona în descrierea unei fotografii în care apare alături de sărbătorita zilei.

Nici Irinel Columbeanu nu a uitat de ziua de naștere a fostei soții și i-a trimis în dar un exemplar al cărții pe care a lansat-o în luna decembrie a anului trecut. Cartea poate fi un considerată un cadou și pentru fiica Irina, căci ziua de naștere a adolescentei este pe 17 ianuarie. Atunci va împlini 15 ani. 

Cea care a dezvăluit cadoul primit a fost chiar fiica Monicăi. Irina s-a fotografiat ținând în mâini cartea tatălui său și a distribuit imaginea pe contul ei de Instagram. 

Irina Columbeanu stă de trei ani în Malibu

Irina Columbeanu s-a mutat de trei ani în Statele Unite, după ce părinţii ei au decis că e mai bine pentru viitorul fetei să stea acolo. În iunie, adolescenta a absolvit echivalentul ciclului gimnazial la noi, spre mândria atât a Monicăi, cât şi a lui Irinel. 

Irina locuieşte cu mama ei, Monica Gabor, cu Mr. Pink, bărbatul cu care fosta doamnă Columbeanu are o relaţie de peste zece ani şi cu fiul acestuia, Antony. 

Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. Ei au făcut cununia civilă, dar nu și-au dorit să dea o petrecere și să-și invite prietenii. Doar copiii, Irina Columbeanu și Antony, au fost de față. Celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate, pe bază de Ginseng.

Monica Columbeanu îl susține pe Irinel 

Irinel Columbeanu a lansat pe data de 15 decembrie o carte în care vorbește despre viața personală tumultoasă și despre femeile care i-au fost alături.

Monica Columbeanu nu a fost deloc deranjată de cuvintele scrise în filele cărții. Din contră, ea îl susține pe fostul afacerist în promovarea acesteia și, recent, a distribuit pe conturile personale, un link care face trimitere către site-ul de unde poate fi achiziționată cartea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net