Irina Columbeanu, impresionantă la absolvirea școlii din America. Ce mândru e Irinel!

image
Irina Columbeanu și-a ținut foarte bine emoțiile în frâu la ceremonia de absolvirefoto: arhiva personală/Instagram

Irina Columbeanu (14 ani) tocmai a absolvit un ciclu școlar în America, echivalentul școlii generale de la noi, iar tatăl ei și-a exprimat admirația pe rețelele sociale. Irinel Columbeanu a făcut public discursul de absolvire al Irinei, rostit într-o engleză impecabilă.

Nu degeaba a făcut Irinel atâtea eforturi pentru a-i oferi Irinei cea mai bună educație cât a fost în România. Puștoaica a urmat cursurile Liceului Francez ”Anna de Noailles” până în 2018, când s-a mutat la mama ei, în SUA, și iat-o acum, la absolvirea unui ciclu școlar, rostind un discurs optimist și mobilizator, ținându-și bine în frâu emoțiile firești, în fața câtorva sute de elevi și părinți.

Irina a fost susținută din public de mama ei, Monica Gabor, iar de la distanță, din România, de tatăl ei, Irinel Columbeanu. La trei ani de când a părăsit România pentru a locui cu mama ei, în Malibu, Irina pare perfect integrată în sociatatea americană, încrezătoare în capacitatea ei de a-și construi un viitor frumos.

Monica Gabor: ”Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul”

Irinuca, primul copil-vedetă a cărui naștere a fost filmată cap-coadă, a împlinit 14 ani la începutul acestui an. Monica Gabor i-a transmis atunci un mesaj emoționant. "La mulți ani fiicei noastre iubite! Fericirea m-a găsit când te-am născut acum 14 ani în urmă și a fost continuă de atunci. Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult. Te-ai dovedit a fi o persoană atât de inteligentă, distractivă și grijulie, care are atât de multe de dăruit în viață. Sunt încântată să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată și să ți se îndeplinească toate dorințele", a scris Monica Gabor pe Instagram.

image
Irina Columbeanu la ceremonia de absolvire a unui ciclu școlar în SUAfoto: arhiva personală/Instagram

După ce s-a mutat în SUA, Irina a fost înscrisă la o școală din apropierea casei din Malibu. Mama ei este profesoară de engleză cu diplomă, iar în 2019 s-a căsătorit cu celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias „Mr Pink”, deţinătorul unei averi estimate de peste 2,7 miliarde de dolari. Irinel îşi poate vedea fiica zilnic, prin intermediul reţelelor sociale, dar şi în vacanţe.

Citește și:

Ce fericită e Monica Gabor alături de Irina în America: «Fiica mea iubită»

Irinel Columbeanu i-a aranjat viitorul fiicei înainte să părăsească vila de la Izvorani. Cum s-a înțeles cu Monica

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Ozana Barabancea Foto Antena 1jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj