Monica Gabor s-a întors la Mr. Pink, în America. Revedere emoționantă cu fiul acestuia, Antony

Ultima actualizare:

    Monica Gabor și Mr. Pinkfoto: Facebook
Monica Gabor și Mr. Pinkfoto: Facebook

Monica Gabor (33 de ani) s-a întors, se pare, în brațele lui Mr. Pink! Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a închis, astfel, gura cârcotașilor care au dat-o ca și despărțită de milionarul chinez, după ce și-a petrecut vacanța împreună cu sora sa, Ramona, în Mykonos și Dubai.

Odată însă întoarsă în America, Monica s-a pozat alături de Antony, fiul lui Mr Pink. Monica și-a postat pe contul ei de Instagram imaginea cu băiețelul lui Pink în brațele ei, infirmând astfel zvonurile că s-ar fi despărțit de acesta. „Fericită să-l revăd pe Antony”, a scris Moni, sub fotografia cu băiețelul.


    Monica și micuțul Antonyfoto: Instagram
Monica și micuțul Antonyfoto: Instagram

Antony este fiul lui Mr. Pink din altă relație. Se pare că Monica Gabor îl consideră pe băiețel ca pe copilul ei. Monica Gabor și Mr. Pink (41 de ani) trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Recent, Monica Gabor a șters toate pozele din mediul online cu Mr. Pink. Vedeta și-a petrecut vacanța de vară în Mykonos cu sora ei Ramona, apoi cele două au mers în Dubai. De aici s-a creat un adevărat iureș în mass-media, unde s-a zvonit insistent că aceasta s-ar fi despărțit de milionarul chinez.

Irinel Columbeanu: "Nu am de unde să știu ce e în sufletul Monicăi"

Monica Gabor nu a făcut nici o declarație despre separarea de Mr. Pink, în schimb, fostul soț, Irinel Columbeanu, a ieșit la rampă cu o serie de declarații în ceea ce-i privește pe cei doi. „Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții. În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe. Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a mărturisit Irinel Columbeanu, potrivit Spynews.

Citește și:

S-a despărțit Monica de Mr. Pink? Apropiații confirmă, Irinel Columbeanu se declară surprins

Surorile Gabor, vacanță în raiul milionarilor, Mykonos. Cum s-au distrat Monica și Ramona

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net