Irina Columbeanu, copia Monicăi Gabor: aceleaşi picioare lungi şi aceeaşi ţinută

Irina Columbeanu are deja 14 ani şi s-a transformat într-o domnişoară superbă, identică cu mama sa, Monica Gabor (33 de ani). O demonstrează cele mai recente fotografii cu cele două: aceleaşi piciore lungi, aceeaşi ţinută cu fustă mini care le pune în evidenţă şi acelaşi chip de păpuşă.

Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnişoară superbă foto: instagram
Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnişoară superbă foto: instagram

De câţiva ani, Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite al Americii, unde locuieşte cu mama sa, Monica Gabor. Adolescenta de 14 ani este ţinută în puf de fosta doamnă Columbeanu, care o adoră ca pe ochii din cap.

Recent, mama şi fiica au plecat împreună într-o vacanţă, probabil, cu un avion privat. Mândră de fată, Monica a publicat mai multe poze cu ea şi Irina, iar din imagini e clar că cele două seamănă perfect. 

Monica Gabor şi Irina Columbeanu foto: Instagram
Monica Gabor şi Irina Columbeanu foto: Instagram

Ajunsă deja la 14 ani, Irina a crescut foarte mult şi are aceleaşi picioare de fotomodel ca mama ei. Nu doar atât, dar ambele ştiu să le pună în evidenţă: Monica poartă o fustă scurtă din piele, cu o bluză din catifea şi cizme de piele peste genunchi, iar Irina are o rochie la fel de scurtă, accesorizată cu o geacă de piele şi o pereche de ghetuţe până la gleznă. 

"Vei fi mereu miracolul care îmi face viaţa completă", a scris Monica în dreptul imaginilor în care cele două zâmbesc larg. 

Irina Columbeanu a moştenit picioarele lungi ale mamei Foto: Instagram
Irina Columbeanu a moştenit picioarele lungi ale mamei Foto: Instagram

Irina Columbeanu stă de trei ani în Malibu

Irina Columbeanu s-a mutat de trei ani în Statele Unite, după ce părinţii ei au decis că e mai bine pentru viitorul fetei să stea acolo. În iunie, adolescenta a absolvit echivalentul ciclului gimnazial la noi, spre mândria atât a Monicăi, cât şi a lui Irinel. 

Irina locuieşte cu mama ei, Monica Gabor, cu Mr. Pink, bărbatul cu care fosta doamnă Columbeanu are o relaţie de peste zece ani şi cu fiul acestuia, Antony. 

Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. Ei au făcut cununia civilă, dar nu și-au dorit să dea o petrecere și să-și invite prietenii. Doar copiii, Irina Columbeanu și Antony, au fost de față. Celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate, pe bază de Ginseng.

 

Kanye West si Julia Fox jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Zile libere legale în 2023
Ceapă
bacteria care te poate ucide
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
catalin remus avocatul31 jpg
Doliu in perioada Craciunului
8  SANDA MARIN jpg jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg