Irina Columbeanu, copia Monicăi Gabor: aceleaşi picioare lungi şi aceeaşi ţinută

Ultima actualizare:

Irina Columbeanu are deja 14 ani şi s-a transformat într-o domnişoară superbă, identică cu mama sa, Monica Gabor (33 de ani). O demonstrează cele mai recente fotografii cu cele două: aceleaşi piciore lungi, aceeaşi ţinută cu fustă mini care le pune în evidenţă şi acelaşi chip de păpuşă.

Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnişoară superbă foto: instagram
Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnişoară superbă foto: instagram

De câţiva ani, Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite al Americii, unde locuieşte cu mama sa, Monica Gabor. Adolescenta de 14 ani este ţinută în puf de fosta doamnă Columbeanu, care o adoră ca pe ochii din cap.

Recent, mama şi fiica au plecat împreună într-o vacanţă, probabil, cu un avion privat. Mândră de fată, Monica a publicat mai multe poze cu ea şi Irina, iar din imagini e clar că cele două seamănă perfect. 

Monica Gabor şi Irina Columbeanu foto: Instagram
Monica Gabor şi Irina Columbeanu foto: Instagram

Ajunsă deja la 14 ani, Irina a crescut foarte mult şi are aceleaşi picioare de fotomodel ca mama ei. Nu doar atât, dar ambele ştiu să le pună în evidenţă: Monica poartă o fustă scurtă din piele, cu o bluză din catifea şi cizme de piele peste genunchi, iar Irina are o rochie la fel de scurtă, accesorizată cu o geacă de piele şi o pereche de ghetuţe până la gleznă. 

"Vei fi mereu miracolul care îmi face viaţa completă", a scris Monica în dreptul imaginilor în care cele două zâmbesc larg. 

Irina Columbeanu a moştenit picioarele lungi ale mamei Foto: Instagram
Irina Columbeanu a moştenit picioarele lungi ale mamei Foto: Instagram

Irina Columbeanu stă de trei ani în Malibu

Irina Columbeanu s-a mutat de trei ani în Statele Unite, după ce părinţii ei au decis că e mai bine pentru viitorul fetei să stea acolo. În iunie, adolescenta a absolvit echivalentul ciclului gimnazial la noi, spre mândria atât a Monicăi, cât şi a lui Irinel. 

Irina locuieşte cu mama ei, Monica Gabor, cu Mr. Pink, bărbatul cu care fosta doamnă Columbeanu are o relaţie de peste zece ani şi cu fiul acestuia, Antony. 

Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. Ei au făcut cununia civilă, dar nu și-au dorit să dea o petrecere și să-și invite prietenii. Doar copiii, Irina Columbeanu și Antony, au fost de față. Celebrul afacerist de origine asiatică Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, a făcut o avere în SUA din ceaiurile energizante vitaminizate, pe bază de Ginseng.

 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net