Poză rară cu Monica Gabor şi Mr. Pink. Au fost surprinși în „inima" luxului din Los Angeles

image
Monica Gabor și Mr. Pink, fericiți împreună după zvonurile despărțiriiFoto: Arhivă personală

Deși se credea că Monica Gabor și Mr. Pink și-ar fi spus „Adio”, se pare că cei doi se afișează în continuare împreună, aceștia fiind surprinși de curând în Los Angeles, într-o locație care emană opulență.

Chiar dacă ar fi existat la un moment dat o ruptură între ei, alimentată de plecarea Monicăi în Dubai pentru a petrece timp cu sora ei Ramona, dar și de faptul că fosta soție a lui Irinel Columbeanu ștersese imaginile în care apărea alături de Mr. Pink și fiul acestuia pe rețelele de socializare, se pare că presupusele divergențe dintre aceștia au fost date uitării, iar Monica este din nou răsfățată de partenerul ei.

Cei doi au fost surpinși împreună în Rodeo Drive, strada luxului din Los Angeles, unde se află toate magazinele de brand, și păreau mai fericiți ca niciodată după zvonurile despărțirii din vară. Se pare că Monica și Mr. Pink au vizitat o galerie de artă, fiind fotografiați la braț, zâmbind. Ulterior, după ce și-au terminat vizionarea, aceștia s-au retras la o cină alături de mulți prieteni. 

image
Foto: Arhivă personală

De ce se vehicula că cei doi s-au despărțit

Monica Gabor și Mr. Pink (41 de ani) trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Recent, Monica Gabor a șters toate pozele din mediul online cu partenerul ei și și-a petrecut vacanța de vară în Mykonos cu sora ei Ramona, apoi cele două au mers în Dubai.

De aici s-a creat un adevărat iureș în mass-media, unde s-a zvonit insistent că aceasta s-ar fi despărțit de milionarul chinez și acesta este motivul pentru care ar fi părăsit America. Cei doi nici nu au confirmat nici nu au infirmat zvonurile, însă apropiații Monicăi susțineau că e adevărat că cei doi s-au despărțit.

Iată însă că imediat după vacanța în Dubai, Monica s-a întors în brațele lui Mr. Pink. De asemenea, ea s-a fotografiat și alături de fiul acestuia din altă relație, Antony, și a dezvăluit că este fericită să îl revadă.

image
Cuplul s-a retras mai apoi la o cină cu prieteniiFoto: Arhivă personală
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
Schimb de prizonieri Rusia- Ucraina. Foto: Facebook/ Volodimir Zelenski
Popescu
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu