Irinel Columbeanu dă lovitura cu a doua carte! Cititorii au acces la cele mai intime detalii din viața fostului milionar

Irinel Columbeanu se pregătește intens pentru lansarea celui de-al doilea volum din trilogia "Istoriile unui vehement". Cartea a cărei lansare va avea loc pe 16 februarie se numește "Apofenia" și este plină de destăinuri despre relația pe care fostul afacerist de la Izorani a avut-o cu Monica Gabor. 

Irina Columbeanu îl sprijină pe fostul soț în proiectele sale
Irina Columbeanu îl sprijină pe fostul soț în proiectele sale

Irinel Columbeanu își va lansa cartea "Apofenia" peste o săptămână, însă pasaje din aceasta au fost făcute deja publice. În paginile cărții sale, Irinel vorbește despre un subiect care a creat adevărate controverse în urmă cu 14 ani: botezul fiicei sale Irina. 

Irinel a dezvăluit că organizarea botezului și a petrecerii fastuase care l-a urmat a fost o adevărată corvoadă. În plus, fostul milionar a mărturisit că, în urma evenimentului, a fost sunat chiar de către Patriarh. 

M-a sunat Patriarhul să mă certe și, ca să se asigure că nu păcătuim, a trimis și doi părinți inspectori de la Patriarhie, așa că mâine o să avem la botez trei preoți. Cu atât mai bine! Ceremonia fu cu atât mai frumoasă, cu cât în fruntea corului bisericesc se alătură și renumita soprană Felicia Filip.”, povestește Irinel într-unul dintre pasajele cărții, potrivit publicației Fanatik.

Irinel a avut o idee ingenioasă pentru a se asigura că noua sa carte se va bucura de succes. Fostul afacerist a inserat în una dintre dintre file un cod QR care, odată scanat, permite cititorilor să vizioneze imagini din timpul botezului Irinei. 

Irinel a dezvăluit și conversația tensionată pe care a avut-o cu Monica Gabor înaintea botezului Irinei. Monica era absolut îngrozită de faptul că la botez vor participa zeci de jurnaliști și de fotoreporteri, iar intimitatea fiicei sale nu va fi respectată. 

"Mama Irinei îi servise lui Ili o sarcină practic imposibilă: din repulsie față de pedofili, nu putea concepe ca fiica ei să fie imortalizată video sau foto în pielea goală, nici în cristelniță", povestește Irinel. 

Prima carte a lui Irinel Columbeanu a avut un succes răsunător

Prima carte a lui Irinel Columbeanu a fost un real succes. La lansarea ei au participat persoane importante din viața fostului afacerist. Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și fosta iubită, Romanița Iovan, care i-a dăruit un cadou neașteptat. Irinel a primit din partea Romaniței un stilou pe care el i-l dăruise cu multă vreme în urmă. Gestul Romaniței l-a impresionat profund pe Irnel, care s-a declarat surprins că, după atâția ani, Romanița încă avea acel stilou. 

Monica Gabor îl sprijină pe Irinel Columbeanu

Monica Gabor nu a fost deranjată de afirmațiile pe care fostul soț le-a făcut în paginile cărții sale. Din contră, ea a decis să îl sprijine și a distribuit pe contul personal de Instagram un link pe care cei interesați îl pot accesa pentru a comanda cărțile lui Irinel Columbeanu. 

Vremurile în care Irinel cheltuia sume exorbitante de bani pentru petreceri exclusiviste au apus de mult. În prezent, Irinel locuiește într-un imobil modest situat pe Șoseaua Colentina, iar aparițiile sale televizate sunt din ce în ce mai rare. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net