Imagini de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu! Cititorii vor afla cele mai intime detalii din viața fostului milionar

Ultima actualizare:

Ziua de 16 februarie este una foarte importantă pentru Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri lansează, la Palatul Suter, a doua carte din trilogia "Istoriile unui vehement". Fosul soț al Monicăi Columbeanu și-a deschis inima și a povestit despre cele mai importante evenimente din viața sa, iar căsnicia pe care a avut-o cu Monica este unul dintre subiectele principale. 

Irinel Columbeanu lansează a doua carte din trilogia "Istoriile unui vehement"
Irinel Columbeanu lansează a doua carte din trilogia "Istoriile unui vehement"

Zi plină de emoții pentru Irinel Columbeanu. Fostul afacerist s-a îmbrăcat lejer pentru lansarea cărții "Apofenia". La eveniment au participat apropiați ai lui Irinel Columbeanu, iar în holul Palatului Suter au fost expuse exemplare ale noii cărți pentru ca toți cei doritori să poată achiziționa un exemplar. 

Irinel Columbeanu speră ca a doua sa carte să se bucure de succes și pentru a se asigura că va atrage interesul fanilor a apelat la un truc foarte ingenios. În paginile cărții a strecutat un cod QR care, odată scanat, permite cititorilor să privească pe telefon imagini de la unul dintre cele mai importante momente din viața lui Irinel Columbeanu: botezul fiicei sale, Irina, care a avut loc în anul 2007.

Despre botez, Irinel vorbește și în paginile cărții și mărturisește că a fost criticat chiar de către Patriarh pentru decizia de a organiza o petrecere atât de fastuoasă la acea vreme. 

  “M-a sunat Patriarhul să mă certe și, ca să se asigure că nu păcătuim, a trimis și doi părinți inspectori de la Patriarhie, așa că mâine o să avem la botez trei preoți. Cu atât mai bine! Ceremonia fu cu atât mai frumoasă, cu cât în fruntea corului bisericesc se alătură și renumita soprană Felicia Filip.”, povestește Irinel într-unul dintre pasajele cărții, potrivit publicației Fanatik.

Monica Columbeanu îl susține pe Irinel

Prima cartea a lui Irinel Columbeanu, în care a vorbit despre fostele relații, a fost bine primită de către public, iar la acea lansare a participat una dintre fostele iubiri ale afaceristului, nimeni alta decât frumoasa creatoare de modă Romanița Iovan. 

Irinel primește susținerea Monicăi în demersul său literar, iar fosta doamnă Columbeanu a distribuit pe contul personal de Instagram un link pe care fanii îl pot accesa pentru a comanda cărțile lui Irinel. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net