Brianna Caradja, secretul dispariției din lumea mondenă a Capitalei. De ce a venit să-l susțină pe Irinel Columbeanu

Prințesa Brianna Caradja a fost foarte prezentă în lumea mondenă în formare a Capitalei la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. Fosta iubită a milionarului, pe atunci, Irinel Columbeanu făcea deliciul emisiunilor televizate și era urmărită îndeaproape de paparazzi.

image

Brianna Caradja a dispărut însă brusc, după două decenii în care s-a aflat sub lumina reflectoarelor, iar publicul a redescoperit-o cu surprindere la lansarea cărții fostului ei iubit.

Prințesa a venit să-și susțină fostul partener de viață, cu care a păstrat de-a lungul timpului o relație de prietenie. Nu a venit singură, ci însoțită de fiul ei cel mare, Constantin, care are multe amintiri comune cu mama sa și Irinel.

 ”Am venit la lansarea cărții unui bun amic. Și nu am venit singură, ci alături de băiatul meu cel mare, Constantin, care a și rememorat niște amintiri comune din viața sa, a mea și a lui Irinel”, a dezvăluit Brianna pentru Impact.ro.

Brianna Caradja nu s-a mai regăsit în lumea mondenă a Capitalei

Brianna Caradja a dezvăluit că s-a retras de bună voie din viața publică a Capitalei, pentru că nu se mai regăsea în rolul pe care ajunsese să-l joace.

”Totul  a plecat de la faptul că nu mă mai regăseam în această ipostază. Pur și simplu devenisem un fel de invitat-model, fie pentru diverse evenimente, fie pentru emisiuni de televiziune în care eram rugată să comentez diferite povești de viață.

Uneori erau cancanuri de-a dreptul. Și atunci mi-am zis că e cazul să mă opresc, fiindcă eu nu mă puteam împăca cu ipostaza încredințată”, a recunoscut prințesa pentru sursa citată.

Brianna Caradja a avut o relație intensă cu Irinel Columbeanu

Brianna Caradja s-a iubit cu Irinel Columbeanu timp de câteva luni, la scurt timp după divor, în urmă cu mai bine de 25 de ani.

Prințesa a fost fascinată de galanteria milionarului de atunci, dar i-a refuzat politicos cadourile extravagante.

”Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni»”, a declarat la un moment dat Brianna.

Prințesa a refuzat o mașină de lux de la Irinel, explicându-I că are șefer personal. ”Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit”, a povestit Brianna Caradja, potrivit wowbiz.ro.

Brianna Caradja a fost căsătorită de trei ori și de tot atâtea ori a divorțat. Prințesa are doi băieți, Constantin și Maximilien.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net