Cum au reacționat părinții lui Irinel când s-au întâlnit prima oară cu Monica. Ea nu terminase liceul pe atunci!

Ultima actualizare:

Deși s-au despărțit de multă vreme, ambii refăcându-și viețile amoroase ulterior, pe Irinel Columbeanu și Monica Gabor îi leagă în continuare fiica pe care o au împreună, Irina, dar și amintirile din relație, se pare. Iată ce a scris afaceristul în cartea sa!

Cum au reacționat părinții lui Irinel când au cunoscut-o prima oară pe Monica Foto: Arhivă
Cum au reacționat părinții lui Irinel când au cunoscut-o prima oară pe Monica Foto: Arhivă

Irinel Columbeanu a lansat al doilea volum al cărții sale, în cadrul căruia povestește pe larg despre relația cu fosta lui soție, Monica Gabor, dezvăluind și situații noi, care nu ajuns în presă până acum. Deși cartea este povestea vieții lui, Irinel a ales să nareze întâmplările la persoana a 3-a, schimbând și numele personajului principal, care este Ilie Columbeanu.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Monica Gabor și părinții lui Irinel Columbeanu

Irinel făcut public și un pasaj din carte, cel în care descrie momentul în care Monica Gabor și-a cunoscut  pentru prima oară viitorii socri, părinții afaceristului. Lucrurile sunt și mai interesante dacă luăm în calcul că Monica i-a cunoscut pe Ion Columbeanu si pe soția lui, când ea nici măcar nu terminase liceul! Pe atunci, fosta doamnă Columbeanu era încă elevă în clasa a XII-a.

Monica și Irinel, alături de părinții lui Foto: Arhivă
Monica și Irinel, alături de părinții lui Foto: Arhivă

În seara programată, se prezentă cu Monica la părinții lui, cu un buchet mare de flori pentru mama sa și cu o sticlă de malt whisky de 18 ani, cum știa că-i place tatălui (..)

Luară loc în sufrageria supraîncărcată cu mobilă demodată din lem de trandafir…își drese glasul și i se adresă mamei; arătând spre vitrina clasică cu oglindă, unde erau expuse pahare din cristal din care rareori se bea și faimosul service de cafea despre care mama lui îi tot precizase din copilărie că are destinația de a fi folosit pentru prima data numai împreună cu viitoarea ei noră.

Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a la liceul „Henri Coandă” din Bacău, iar decizia i-a luat prin surprindere pe părinții lui Irinel Columbeanu. Sparse gheața mama lui, iar tatăl îngână și el”, se arată în pasajul cărții, citat de Playtech.

În carte, Irinel a povestit și despre modul în care a cerut-o în căsătorie pe Monica Gabor, într-un restaurant select, în preajma zilei naționale a României. Nunta lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor a avut loc în 2006 și numai mama miresei a participat la eveniment, restul rudelor ei fiind intrigate de relația ei cu afaceristul. După 5 ani de căsnicie, în 2011, a venit și divorțul.

În noul său volum, Irinel dezvăluie o serie de amintiri din timpul relației lui cu Monica Gabor, care fost extrem de comentată la vremea respectivă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net