Irinel, convins de lacrimile Monicăi Gabor să renunțe la anumite vicii

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a dat detalii despre cearta monstruoasă pe care a avut-o cu Monica Gabor și în urma căreia a fost nevoit să renunțe la anumite vicii. 

Irinel, convins de lacrimile Monicăi Gabor să renunțe la anumite vicii
Irinel, convins de lacrimile Monicăi Gabor să renunțe la anumite vicii

Irinel Columbeanu continuă seria dezvăluirilor intime din perioada mariajului cu Monica Gabor, în cartea pe care o va lansa pe 16 februarie, intitulată "Apofenia", parte a trilogiei "Istoriile unui vehement".

Irinel a povestit în detaliu cearta pe care a avut cu Monica Gabor în timpul lunii de mmiere și care l-a determinat pe afacerist să renunțe la anumite obiceiuri nocive. 

În cartea sa este relatat momentul când Monica Gabor i-a făcut un reproș tăios soțului ei, referitor la obiceiul acestuia de a fuma trabuc. Irinel i-a dat o replică extrem de acidă, care suna mai degrabă a un ultimatum în ceea ce privește căsnicia lor.

Cearta dintre cei doi soți a izbucnit într-un restaurant, în momentul în care Irinel și-a aprins un trabuc cu cireșe. Conflictul a continuat dramatic cu Monica, care, cu lacrimi în ochi, a ieșit furtunos din restaurant în picioarele goale. 

Luară loc la o masă, unul lângă celălalt, ea luă o apă plată și el un gin tonic, oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. Era o aromă relaxantă de sfârșit de după-amiază pe terasă, nu era nicio grabă după nimic, iar până la cină mai era destul timp.

Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragic un fum, iar mai bei, iar mai fumezi, și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui. Replica îi scăpă singură de pe buze. Păi, Monica, dacă doar după trei zile de la căsătorie ajungem să vorbim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm? 

Monica, deja cu lacrimile-n ochi, se ridică brusc de la masă și, aproape dând scaunul pe spate, o zbughi undeva, în spate, spre ieșirea de pe terasa restaurantului și intrarea în hotel, probabil. Ili rămase la masă, nici nu știa cum să reacționeze. Oamenii de pe la alte mese bineînțeles că se întorseseră spre masa lor și rămăseseră în continuare așa, parcă așteptând să vadă ce mai urmează. Când se uită în jos, observă că Monica, plecând atât de repede de la masă, își lăsase sub ea papucii (…)”, își amintește Irinel.

Irinel a înțeles atunci că cel mai bine și mai sănătos este să renunțe la trabuc și alcool de dragul soției și al familiei.

Monica, cred că ai dreptate, m-am hotărât. Nu e bine nici pentru copil, nici pentru tine, nici pentru mine, să continui să fumez. Și dacă nu fumez, nici nu o să mai beau, oricum astea-s la pachet și dac-o faci pe una, îți vine să o faci și pe cealaltă. Uite, îți promit, din clipa asta nu mai fumez și nici nu mai beau alcool, ce puțin până după nașterea copilului” , povestește Irinel în cartea sa. 

Irinel Columbeanu i-a invitat pe Monica și Mr. Pink la lansare

Irinel Columbeanu va lansa cartea sa "Apofenia" la data de 16 feruarie, iar la eveniment afaceristul i-a invitat și pe fosta soție Minica Gabor și actualul ei partener. Mr Pink. 

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au împreună o fiică, pe Irina în vârstă de 14 ani, care locuiește alături de mama sa, în SUA, unde copila studiază la o școală prestigioasă. 

Potrivit declarațiilor afaceristului și a fostei sale partenere, Monica Gabor, cei doi au rămas în relații bune și au împrună grijă de fiica lor. 

Monica Columbeanu a devenit cunoscută în urma relației cu Irinel Columbeanu. Afaceristul și tânăra sa soție s-au căsătorit cu mare fast în 2006 și au divorțat în 2011.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net