Irinel Columbeanu, prins în jacuzzi cu femeia care l-a acuzat că a lăsat-o însărcinată

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a comis-o din nou! După ce s-a jurat că nu a lăsat-o însărcinată pe Daiana Estera Duțu, ba chiar i-a aruncat un șir de jigniri foare dure, iată că afaceristul a revenit la sentimente mai bune și a plecat cu ea în vacanță, unde s-au răsfățat împreună într-un ciubăr cu apă caldă, pe înserat, într-o atmosferă romantică. 

Iri are lipici la femeile controversate, ba le urăște, ba le iubește, cert este că nu se poată lăsa de ele, mai ales că nici acestea nu-i dau pace.

Iată că Irinel a fost aruncat recent în mijlocul unui scandal de proporții, când o domnișoară pe nume Estera Duțu l-a acuzat că ar fi lăsat-o însărcinată în urmă cu opt ani, adică la puțin timp de la divorțul de Monica Gabor. 

Citește și: Irinel Columbeanu, acuzat că a lăsat o fată însărcinată. Reacția fostului soț al Monicăi Gabor

Columbeanu a fost total surprins de faptul că această femeie din trecutul său a reapărut din senin să-i tulbure liniștea, dar afaceristul a pus-o imediat la punct și părea că situația se clarificase și că fiecare își va vedea de treaba. Însă lucrurile nu au stat deloc așa, pentru că Irinel are o afinitate pentru idilele pline de dramatism și nu a putut rezista tentației de a face o mică ,,nebunie" așa că a căutat-o pe domnișoara în cauză, dar nu ca să o certe , ci dimpotrivă, ca să o ,,împace" și să îi propună o excursie de vis împreună, la munte. 

Citește și: Irinel Columbeanu o înjosește pe femeia pe care ar fi lăsat-o însărcinată! „O mitomană-nimfomană”

Columbeanu a luat-o de acasă pe Estera Duțu cu un bolid de lux

Estera Duțu a reacționa extraordinar de entuziasmată și a lăsat totul pentru a-l urma pe Iri în vacanță. Imaginile care au apărut cu cei doi sunt de-a dreptul uimitoare și confirmă că, într-adevăr, singurul viciu al lui Irinel sunt ,,fetele rele". Afaceristul a reușit să o ,,îmblânzeazcă" vreme de câteva zile pe blondină și au petrecut câteva zile pline romantism alături. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau baie într-un jacuzzi, adică un ciubăr cu apă, confecționat din lemn, într-un peisaj montan de vis, în liniștea serii, așa cum dovedesc și imaginile publicate de CanCan

Se pare că înainte de a pleca spre munte, Irinel Columbeanu a luat-o de acasă pe Estera Duțu într-un bolid, iar blondina zâmbea și era extraordinar de bucuroasă că afaceristul a decis să facă pace cu ea

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net