Ce cadou a primit Irinel Columbeanu din partea Monicăi și a fiicei lor

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a împlinit 65 de ani, pe 27 mai 2022, și s-a simțit bine în compania prietenilor săi. Din păcate, unica fiică și fosta sotie nu i-au fost alături, dar l-au felicitat prin mesaje. Afaceristul a avut un tort de ciocolată, așa cum îi place lui.

Irinel Columbeanu mărturisește că lucrurile simple îl definesc, nu milioanele, după pierderea cărora nu suferă deloc. Mulți, în locul lui, ar fi ajuns să se gândească cu nostalgie la traiul extravagant, dar iată că Irinel este asumat.

A împlinit zilele trecute 65 de ani și se simte în formă, gustă din bucuriile și plăcerile vieții, are grija de sănătatea lui și, chiar dacă nu îi sunt aproape, ține legătura cu fiica și fosta soție. Monica şi Irina l-au felicitat chiar pe 27 mai și, în acest fel, i-au făcut ziua mai frumoasă.

Citește și: Irinel Columbeanu împlinește 65 de ani. Îi lipsește Irina, unica fiică

„Ma bucură faptul că a ajuns cartea scrisă de mine la ele, în America, chiar de ziua mea! Cred că ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine. Monica mi-a scris și ea «la mulți ani», la fel și Irina. Mi-au transmis niște mesaje drăguțe cu emoticoane, care m-au amuzat foarte tare. Așa cum am spus, chiar dacă nu sunt aproape, eu țin legătura cu ele și totul este foarte bine. Bineînțeles că ar fi fost altceva, dacă erau alături de mine", ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Afaceristul a petrecut alături de prietenii săi, care i-au adus cadouri, dar și un tort de ciocolată, preferat de sărbătorit.

Vezi și: Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica s-a măritat cu Mr. Pink

„A fost o zi frumoasă, am petrecut-o cu câțiva prieteni, un cadru restrâns. Am primit și cadouri: parfumuri, băuturi, îmbrăcăminte. Prăjitura festivă a fost așa cum îmi place mie. Cu multă ciocolată, cu blat și am mâncat și eu chiar dacă am niște restricții medicale. Am făcut o excepție", ne-a mai spus Irinel Columbeanu. 

Irina Columbeanu își face părinții mândri. La 15 ani, a fost premiată la o gală din Malibu 

Irinel Columbeanu are toate motivele să fie mândru de fiica sa, Irina. Deși are doar 15 ani, adolescenta știe foarte clar care îi sunt planurile de viitor și participă la o multitudine de activități extrașcolare.

Conform declarațiilor oferite de către Irinel Columbeanu, Irina visează să devină avocat și studiază din greu pentru a-și îndeplini visul. Participă la procese simulate, iar implicarea de care dă dovadă i-a fost recunoscută în Malibu.

În aprilie, fiica lui Irinel Columbeanu a participat la o gală în care au fost premiați cei care au adus servicii comunității din Malibu. Între cei menționați s-a aflat și Irina.

Fostul afacerist ne-a dezvăluit că adolescenta este interesată de condus și intenționează să obțină carnetul imediat ce vârsta îi va permite acest lucru. Mai mult decât atât, se pare că Irina deja a urcat la volanul unui autoturism. Nu singură, ci însoțită de un adult care a supravegheat-o și a îndrumat-o.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net