Irinel Columbeanu împlinește 65 de ani. Îi lipsește Irina, unica sa fiică

Ultima actualizare:

Are o poveste de roman, presărată cu multe întâmplări la care unii nici măcar nu se gândesc, și a trăit într-o viață cât alții în zece. Fără dubii, este vorba despre Irinel Columbeanu, care ne-a vorbit sincer, relaxat, într-un interviu cu ocazia aniversării sale. Nu o are pe fiica sa alături, dar nici pe fosta soție. Câțiva prieteni, puțini, dar sinceri îi sunt alături an de an, ca și vineri, 27 mai, ziua în care Irinel Columbeanu împlinește vârsta de 65 de ani. Pe alocuri tristă, cu zâmbete timide, cam așa va fi ziua sa. 

Irinel Columbeanu este fără doar și poate un personaj controversat. De ce spunem asta? Ei bine, nu degeaba! Pentru cei care nu știu, viața omului de afaceri este demnă de un roman. Lucru care s-a și întâmplat, de altfel. A scris o carte despre viața lui!

Cândva aspirator de femei și omul care care învârtea zeci de milioane de euro, vizita cele mai luxoase locații din România și din străinătate, azi, Irinel Columbeanu trăiește modest, într-un apartament în chirie, care nu se află nici măcar într-o zonă centrală, așa cum era obișnuit.

Poate pentru mulți înseamnă o cădere, însă pentru fostul milionar viața a ajuns să însemne altceva. Ajuns la 65 de ani cu mai multă înțelepciune decât își putea imagina vreodată, Irinel Columbeanu mărturisește că, mai nou, lucrurile simple îl definesc, nu milioanele, după care nu suferă deloc.

Mulți, în locul lui, ar fi ajuns la psihiatrie, ar fi intrat în depresii severe. Să trăiești o viață întreagă într-un lux exorbitant, după care să rămâi fără nimic nu e ceva peste care să treci ușor, așa de pe o zi pe alta. Poate doar dacă realizezi că viața înseamnă mai mult de-atât! 

Irinel Columbeanu a înțeles chintesența vieții! Așa că în interviul oferit de Click! veți descoperi un om sincer, asumat, care alege să primească și să ia de la ce e în jurul lui fix ce trebuie: energie bună!

Click!: În primul rând vă urăm și noi la mulți ani și multă sănătate! 

Irinel Columbeanu: Mulțumesc frumos! La fel și dumneavoastră și cititorilor dumneavoastră! 

Cum resimțiți, domnule Columbeanu, vârsta și ce vă doriții de ziua dumneavoastră? Care ar fi cele 3 dorințe? 

Vârsta este un fenomen inevitabil, care decolorează implacabil percepția tuturor aspectelor vieții de zi cu zi. Menținerea sănătății, a simțului umorului, a lucidității, a sincerității, a poftei de viață și a optimismului.

 Cum veți petrece? Daţi petrecere, ieșiti cu prietenii sau sunteți pe relaxare? 

Party, în aer liber, în grădina unui bun prieten, cu cei mai buni prieteni, cei din grupul autohton “de la Casa Doina”.

Irinel Columbeanu încă ține regim după operaţie

Ați avut niște probleme de sănătate pe la începutul anului. Cum vă simțiți acum? Mai mergeţi la medic, mai tineți regim?

Sensibil, dar bine.  Da, pe 2 iunie sunt programat la spital la o ”re-evaluare neurologică”. Evident, că țin regim și, din păcate, sunt condamnat să îl țin tot timpul. 

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, nevoit să-și facă singur mâncare de regim. La ce a trebuit să renunțe după AVC

Domnule Columbeanu, ați trăit într-o viață cât alții în zece? Regretați ceva sau ați fi schimbat anumite lucruri?

Este adevărat, a fost și este destul de intensă. Dar să știți că nu regret nimic. Da, mi-aș fi dorit mai multă zgârcenie cu încrederea în spusele altora

Duceți dorul unei familii? Poate v-ați fi simțit mai împlinit dacă ați fi avut în zile atât de importante în preajmă copilul.

Nu, nu duc dorul unei familii. Familia există, deși răspândită pe mai multe meridiane, dar la întrebarea aceasta, dacă m-aș fi simțit altfel alături de copil....Da, mi-ar fi fost mai bine, evident! Cine nu?!

Citeşte şi: Cât încasau Moni și Iri săptămânal, pe reality-show-ul despre viața lor. Cine lua banii

Ce nu ştie lumea despre Irinel Columbeanu

Ați fost obișnuit cu luxul, dar v-ați obișnuit și cu un trai modest. Până la urmă, care este esența vieții? 

Calitatea imaginii arunci când te uiți la tine însuți în oglindă.

Domnule Columbeanu, cum v-ați descrie?

 Un om sensibil, chinuit de propria-i supraluciditate. 

Și ce nu știe lumea despre dumneavoastră?

Ce nu știe..? Cum reacționez la suprastres. Și eu însumi sunt în curs de a afla. 

Așa, ca și curiozități decente. Mă întreb, aveți mici vicii? Sau care ar fi plăcerile dumneavoastră culinare? 

 Am câteva. Cam tot ce e plăcut este și interzis și riscă mai devreme sau mai târziu să îi devină mai oricui un viciu. Purcelușul (mai ales urechile), coastele de miel, picioarele crabului de Kamchatka sau de Alaska, chiar dacă crabilor nu prea le pasă de politica externă internațională. (n.r. râde). 

Clar vă mențineți simțul umorului și ați încheiat într-o notă pozitivă, iar noi încheiem cu aceeași urare: la mulți ani, domnule Columbeanu!

Mulțumesc!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net