Irinel Columbeanu, nevoit să-și facă singur mâncare de regim. La ce a trebuit să renunțe după AVC

Luni se împlinește o săptămână de când Irinel Columbeanu a fost operat de medicii de la Spitalul Elias, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Acum, fostul milionar se simte bine și respectă cu sfințenie tratamentul, interdicțiile și regimul alimentar. "Nu mai fumez, nu mai am voie dulciuri. Îmi fac singur mâncare de regim", a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!

cub irinel columbeanu animat gif

A creat panică în jurul lui după ce la jumătatea lunii februarie a căzut secerat din cauza unui accident vascular cerebral. Al doilea din viața lui, după ce primul incident de acest gen l-a avut în anul 1981.

Medicii de la Elias au avut grijă de Irinel Columbeanu, lunea trecută acesta suferind și o intervenţie de curăţare a carotidei, în cadrul căreia i s-a montat şi un stent.

Acum, fostul om de afaceri se află acasă și se simte bine. În lipsa vreunui ajutor, Iri, care cochetează în această perioadă cu scrisul, reușește să se îngrijească singur. De o săptămână ține regim, a renunțat la fumat și la dulciuri.

Irinel Columbeanu a dezvăluit pentru Click! ce rezultate vede după o săptămână de tratament. 

"A trecut o săptămână de la intervenție și mă simt deja mult mai bine. Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict, fără grăsimi, fără dulciuri. Mie îmi plăceau foarte mult sarailiile și iată că nu mai am voie.

Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă. Mai merg peste două săptămâni. Îmi gătesc singur, mă gospodăresc, nu am nevoie să mă ajute cineva", a spus Irinel Columbeanu pentru Click!

stanga
dreapta
Monica Gabor s a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s a căsătorit cu el în anul următor  În 2007 li s a născut singura fetiţă, care a rămas în grija tatălui după divorţul din 2011 jpeg
Monica şi Irinel Columbeanu au fost timp de câţiva ani unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România jpeg
Irinel Columbeanu şi a susţinut fiica  jpeg
irina columbeanu irinel monica jpeg
irinel columbeanu jpeg
monica gabor si fiica sa alaturi de irinel columbeanu jpeg
Irinel Columbeanu i a impresionat pe juraţi jpeg
Monica Gabor și Irinel Columbeanu jpeg

Irinel Columbeanu, susținut de departe de Monica și de Irina

În tot acest timp, fostul milionar a fost în strânsă legătură cu fiica și fosta soție, care se află peste Ocean.

Îi este dor de Irina, iar Monica s-a interesat în permanență de starea lui de sănătate și l-a susținut moral. În plus, amândouă l-au încurajat și susținut și în activitatea lui creativă. Irinel le-a trimis cărțile cu dedicație peste Ocean celor două fete, cu mesaje de suflet.

"Îmi este foarte dor de fiica mea. Zilele acestea trebuie să ajungă cartea la ele în America, și abia aștept să aud și părerea lor. M-au susținut foarte mult în această perioadă", ne-a mai spus Irinel.

Click! Vă arată dedicația scrisă de Irinel pentru Monica și Irina.

image

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg