Irinel Columbeanu, nevoit să-și facă singur mâncare de regim. La ce a trebuit să renunțe după AVC

Ultima actualizare:

Luni se împlinește o săptămână de când Irinel Columbeanu a fost operat de medicii de la Spitalul Elias, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Acum, fostul milionar se simte bine și respectă cu sfințenie tratamentul, interdicțiile și regimul alimentar. "Nu mai fumez, nu mai am voie dulciuri. Îmi fac singur mâncare de regim", a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!

cub irinel columbeanu animat gif

A creat panică în jurul lui după ce la jumătatea lunii februarie a căzut secerat din cauza unui accident vascular cerebral. Al doilea din viața lui, după ce primul incident de acest gen l-a avut în anul 1981.

Medicii de la Elias au avut grijă de Irinel Columbeanu, lunea trecută acesta suferind și o intervenţie de curăţare a carotidei, în cadrul căreia i s-a montat şi un stent.

Acum, fostul om de afaceri se află acasă și se simte bine. În lipsa vreunui ajutor, Iri, care cochetează în această perioadă cu scrisul, reușește să se îngrijească singur. De o săptămână ține regim, a renunțat la fumat și la dulciuri.

Irinel Columbeanu a dezvăluit pentru Click! ce rezultate vede după o săptămână de tratament. 

"A trecut o săptămână de la intervenție și mă simt deja mult mai bine. Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict, fără grăsimi, fără dulciuri. Mie îmi plăceau foarte mult sarailiile și iată că nu mai am voie.

Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă. Mai merg peste două săptămâni. Îmi gătesc singur, mă gospodăresc, nu am nevoie să mă ajute cineva", a spus Irinel Columbeanu pentru Click!

Irinel Columbeanu, susținut de departe de Monica și de Irina

În tot acest timp, fostul milionar a fost în strânsă legătură cu fiica și fosta soție, care se află peste Ocean.

Îi este dor de Irina, iar Monica s-a interesat în permanență de starea lui de sănătate și l-a susținut moral. În plus, amândouă l-au încurajat și susținut și în activitatea lui creativă. Irinel le-a trimis cărțile cu dedicație peste Ocean celor două fete, cu mesaje de suflet.

"Îmi este foarte dor de fiica mea. Zilele acestea trebuie să ajungă cartea la ele în America, și abia aștept să aud și părerea lor. M-au susținut foarte mult în această perioadă", ne-a mai spus Irinel.

Click! Vă arată dedicația scrisă de Irinel pentru Monica și Irina.

image

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net