Irinel Columbeanu, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral!

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Iată care este starea lui de sănătate în prezent!

Irinel Columbeanu a suferit un AVC Foto: Arhivă personală
Irinel Columbeanu a suferit un AVC Foto: Arhivă personală

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, trece prin momente critice, după ce a fost luat cu Ambulanța, în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Afaceristul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde medicii au decis să îl interneze. Se pare că după ce a primit îngrijiri medicale, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este ceva mai bună.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral

Chiar Irinel Columbeanu a fost cel care a confirmat vestea. Contactat telefonic, acesta a vorbit despre starea sa de sănătate, explicând că se află, într-adevăr, în spital, în urma unui AVC.

După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Spynews.

Se pare că starea sa de sănătate este una bună în prezent, având în vedere că omul de afaceri a putut fi contactat în legătură cu urgența medicală prin care tocmai a trecut. Totul a ieșit la iveală abia vineri, 25 februarie, însă afaceristul a menționat că a suferit AVC-ul chiar după lansarea cărții sale, care a avut loc la data de 16 februarie. Practic, Irinel Columbeanu  a stat înternat în spital 9 zile până în prezent.

Irinel Columbeanu și-a lansat de curând cea de-a doua carte

Chiar după lansarea cărții sale, Irinel Columbeanu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui AVC. Ziua de 16 februarie a fost una importantă și plină de emoții pentru omul de afaceri, care a lansat volumul 2 din din trilogia „Istoriile unui vehement".

Lansarea cărții „Apofenia" a avut loc la Palatul Suter din București. Iată însă că emoțiile nu au trecut pentru afacerist nici după încheierea evenimentului, care a fost un succes, acesta ajungând chiar „de la bal la spital”. Irinel a rămas internat în urma AVC-ului suferit.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net