Cât încasau Moni și Iri săptămânal, pe reality-show-ul despre viața lor. Cine lua banii

Irinel Columbeanu a lansat pe 16 februarie “Apofenia”, cel de-al doilea volum al cărţii sale, “Istoriile unui vehement”. Marea absentă de la eveniment a fost însă fosta soţie a milionarului de la Izvorani, pe care Irinel a invitat-o, dar din cauza obligaţiilor pe care le are în America, Monica nu a putut fi prezentă.

Monica și Irinel Columbeanu au divorțat acum 11 ani
Monica și Irinel Columbeanu au divorțat acum 11 ani

Irinel Columbeanu (64 de ani) face destăinuri incendiare în “Apofenia”. Accentul e pus pe prima întâlnire cu Monica, începutul relaţiei lor, nunta, naşterea şi botezul Irinei. Click! vă dezvăluie câteva pasaje mai importante din carte.

Cât încasau pe reality-show-ul de la B1TV

Irinel Columbeanu a fost cel care și-a negociat drastic contractul cu B1TV pentru reality show-ul pe care omul de afaceri Bobby Păunescu i l-a propus într-o zi lui și Monicăi Gabor. Pentru început a reușit să obțină suma de 5.000 de euro pe săptămână, bani trecuți în contul Monicăi, pentru a-i oferi astfel iubitei sale o sursă considerabilă de venit.

"By Monica Columbeanu" a fost primul reality show de acest gen din România. O echipă de filmare i-a urmărit pe cei doi soți timp de 15 săptămâni neîntrerupt, atât în țară cât și în străinătate, pentru un prim sezon. La vremea aceea, Monica avea doar 18 ani.

"Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor"

“Deoarece ideea era să o facă pe Monica conștientă de faptul că are o sursă de venit prin muncă, mai întâi îi făcu o firmă cu numele ei de-atunci (putea fi schimbat eventual după cununie), și acea firmă fu semnatarul contractului cu postul de televiziune, de 5.000 de euro pe săptămână. Emisiunea urma să se numească <Fără comentarii>, și o indica pe Monica pe numele ei de fată ca realizator.

Fiecare episod ținea o oră, se difuza marți seara de la ora 20:00, și reluările în celelalte zile de la 17:00, totul urmând să înceapă în ultima săptămână a lunii aprilie. Nu exista niciun scenariu făcut anterior filmărilor, pe care ei să fie nevoiți să îl respecte, și niciun program fix al filmărilor. Libertatea era deplină”, a marturisit Columbeanu în carte.

Nunta lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor a avut loc în 2006 şi numai mama miresei a participat la eveniment, restul rudelor ei fiind intrigate de relaţia ei cu afaceristul. După 5 ani de căsnicie, în 2011, a venit şi divorţul.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net