Monica Gabor, criză de gelozie din cauza Annei Lesko. Irinel povestește, cu lux de amănunte, ce i-a impus fosta soție

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (64 de ani) a lansat pe 16 februarie “Apofenia”, cel de-al doilea volum al cărții sale, “Istoriile unui vehement”. Și dezvăluirile din acest volum sunt incredibile și au în prim-plan viața lui alături de Monica Gabor, fosta soție, de care a divorțat în 2011.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu
Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Marea absentă de la lansarea de miercuri, care a avut loc la Palatul Suter, din București, a fost însă Monica Gabor, fosta soție a fostului milionar de la Izvorani. Irinel a invitat-o, printr-un mesaj, la eveniment, dar din cauza diferenței de fus orar și a obligațiilor pe care Monica le are în America, participarea nu a fost posibilă. La evenimentul de lansare a venit însă o bună prietenă de-a Monicăi Gabor, Diana Haidinger, băcăuancă și ea, la fel ca fosta soție a lui Iri.

Diana i-a mărturisit lui Irinel că i-a citit cărțile, cele două volume, și că i-au plăcut. Irinel Columbeanu face destăinuri incendiare în “Apofenia”. Accentul este pus pe prima întâlnire cu Monica, începutul relației lor, nunta, nașterea și botezul Irinei. Tot în “Apofenia” se aduce în prim plan episodul celebru de sex oral dintr-un restaurant, filmat pe gaura cheii, de un chelner. Columbeanu a refuzat să îi dea acestuia suma cerută de el, 3000 de euro, ca să intre în posesia filmulețului. Astfel, după ceva timp, filmulețul a ajuns în presă.

Click! vă dezvăluie câteva pasaje mai importante din cartea lui Irinel

Monica avea zece pe linie la școală și stătea la coadă la autografe, după concertul Annei Lesko de la Bacău. Chiar managerul ei și organizatorul de evenimente Matei Miko, cel care avea să le devină naș de nuntă, ei și lui Iri, le-a făcut cunoștință ei și Annei Lesko. Încă de prima dată când s-au întâlnit, Irinel a fost vrăjit de parfumul Monicăi.

“Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă. Coborâră toți patru cu liftul. Atunci Ili constată că Monica era ceva mai înaltă decât el și că parfumul ei era discret…

Momentul în care Iri a fost cu adevărat îndrăgostit

Merseră repede la Izvorani, ca să se schimbe ea (între timp ajunsese și bagajul din mașina lui Matei), și repede, înapoi, în Herăstrău. Pe drum, Ili reflectă la ce-i spusese mai devreme Florin. I se păruse sincer când îi spusese că niciodată nu-l mai văzuse împreună cu o fată care să radieze în jur atâta fericire pentru că e cu el. Și Ili plutea. Din gardul de lângă masa lor ieșiră un cap și aparatul de fotografiat al unui paparazzo care, culmea, le spuse același lucru ca și Florin Moldoveanu de la Bonsai și îi rugă să stea la pozat și să se mai și uite-n cameră.

Curat poze de paparazzi! Când plecară acasă, pe la 3 dimineața, îl opri poliția. Era cu Bentley-ul cu număr de München. Polițistul, care îl știa din presă și părea că îl simpatizează, îl rugă, hâtru, să-i spună de unde e fata frumoasă din mașină, că el credea că din Germania și de-aia îl oprise. Nuuu, nu e din Germania, e din Bacău. N-au aia în Germania fete așa frumoase….Nu se despărțeau o clipă, erau tot timpul mână-n mână.

Nu se sinchiseau de nimeni și de nimic, nici măcar de paparazzi, care păreau a fi (ei sau mai bine zis, patronii lor) din ce în ce mai interesați de noul cuplu care apăruse pe litoral (…). Un alt fenomen, greu de înțeles pentru el, fu acela că, imediat după ce apărură în presă poze cu ei doi, sau după ce îi văzură împreună, direct cu ochii lor, unele dintre fostele lui iubite de dinaintea Monicăi încercară să îl recontacteze, folosind diverse tertipuri, telefonic sau chiar direct, insistent, și uitându-se urât, dar asta nu slujea la nimic, ba din contră…”, a scris Columbeanu în “Apofenia”, acolo unde personajul lui se numește Ili Colbeanu.

Ce i-a cerut Monica lui Irinel cu privire la Anna Lesko! “Te rog să o dai jos"

Când Monica era însărcinată cu Irina, o măcina totuși ceva. I-a cerut lui Iri să facă un gest în mod special pentru ea, și anume să dea jos fresca realizată de Sabin Bălașa și semnată „Anna Lesko 2000”, așezată la loc de cinste pe un perete din livingul vilei din Izvorani. Anna Lesko și Irinel au avut o relație care a durat 8 ani.

“Apropierea nașterii Irinei (n.r. ianuarie 2007) îi puse lui Ili, prin intermediul Monicăi, o problemă dificilă: Pe lângă faptul că te tot sună această Anna Lesko, eu cred și că fresca asta poate avea o influență nefastă asupra fetiței noastre când se va uita la ea, îi spuse Monica, într-o seară, când se uitau la televizor, despre fresca semnată Anna Lesko 2000, de pe peretele cu ghinion, învecinat acestuia.

De ce? Atâtea fete, aproape goale, ar fi cu siguranță pentru ea un exemplu prost la început de drum în viață. Te rog să o dai jos până se naște. Cum să o dau jos, vrei să stric casa?, îi răspunse el, deși știa de la Sabin că acesta, prudent intenționat, prevăzuse o modalitate tehnică de a putea fi mutate, la nevoie, oricare din cele trei fresce murale în altă parte sau într-o altă casă.

Era, însă, curios dacă Monica, în timp, va reveni și eventual va insista. Așa și fu, deseori și îndelung, până când el, de dragul păcii-n casă, puse mâna pe telefon și îl sună pe Tudor ca să-l învețe pe Ovidiu cum s-o dea jos repede, până nu i se punea Monicăi pata și pe fresca lui. Șefu’, și acum ce fac cu ea? S-o duc la gunoi? îl întrebă acesta, după ce o dăduse jos când Monica nu era acasă.

Nici vorbă, Ovidiule, arta nu se-aruncă niciodată la gunoi. Mai bine ruleaz-o și pune-o undeva bine, într-un garaj din față, răspunse el, fără să aibă habar că, după 6 ani de strajă pe perete, peste alți 5 ani, biata frescă avea să-și recapete același loc, și cu atât mai puțin că peste alți 9 ani, fata triplu reprezentată în ea de Anna Lesko avea să dispară iar, de data asta definitiv, arsă în flăcări pe 31 octombrie 2020, ca în titlul cântecului de debut al Annei. La vremea lansării sale, în toamna lui 2002, nimeni nu avea cum ști, nici cât e de premonitor, și nici când îi urma adeverirea”, a mai punctat Columbeanu în “Apofenia”.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net