FOTO Rochia asta de pe Monica Gabor face 4.700 de euro!

Ultima actualizare:

    În total, ţinuta  ei a costat aproape  10.000 de euro,  căci geanta  Hermes  valorează  5.000 de euro (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)
În total, ţinuta ei a costat aproape 10.000 de euro, căci geanta Hermes valorează 5.000 de euro (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)

După ce a divorţat de afaceristul Irinel Columbeanu şi a plecat de la Izvorani cu câteva poşete şi un geamantan plin de ţoale, Monica Gabor nu a dus-o prea rău.

Din contră, băcăuanca l-a găsit pe Mr. Pink, un chinez cu afaceri prospere peste ocean, care i-a redat statutul de divă şi a făcut-o să uite chiar şi de ziua de naştere a fostului soţ. Luni, când Iri îşi serba 55 de ani de viaţă, Monica se răsfăţa prin Bucureşti.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă intrând într-o clinică de fiţe, unde s-a dus să-şi facă un tratament facial cu pulbere de diamant, la medicul estetician Athanasius Fragkos.

A intrat în magazinul cu haine de lux al unei prietene şi a plecat de acolo cu altă rochie

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Deşi era o banală vizită la un estetician, bruneta a fost o apariţie de lux pe străzile Capitalei, îmbrăcată într-o rochie în valoare de 4.700 de euro, Giambattista Valli, la care a accesorizat o geantă Hermes de 5.000 de euro.

Cu un ten mai luminos după masca de fiţe, Gabor a mers la prietena ei, Diana Haidinger. După câteva minute, a apărut „aceeaşi Mărie, cu altă pălărie", căci rochia roz-alb a Monicăi s-a transformat în alta, neagră, de la Armani.

„Având în vedere că îmi plac produsele vintage, la magazinul Dianei găsesc mereu haine pe gustul meu. Nu mă duceam la Irinel şi nici nu i-am urat «La mulţi ani!»", a declarat Monica Gabor, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net