EXCLUSIV FOTO Cum arată vila lui Columbeanu, după 9 ore în care a ars încontinuu

image
Focul a transformat vila lui Columbeanu într-o ruină

Palatul de la Izvorani, cu care Irinel Columbeanu epata în anii lui de glorie, locul unde s-a desfășurat nunta somptuoasă a fostului miliardar cu Monica Gabor, s-a transformat într-o ruină după incendiul devastator care nu a putut fi stins de pompieri nici după 12 ore. Imaginile surprinse, duminică, de fotoreproterii Click! sunt dezolante.

Pompierii au fost alertați sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15, iar duminică, la 12 ore de la izbucnirea incendiului, autoutilitarele erau tot în curtea vilei din Izvorani, încercând să stingă complet focul.

image
Pompierii nu au reușit să stingă focul nici la 12 ore după izbucnirea incendiului

Geamuri sparte, acoperișul complet prăbușit, ziduri înnegrite de fum. Atât a mai rămas din vila care a găzduit petreceri luxoase, a fost căminul conjugal pentru cuplul Irinel și Monica Gabor, dar a cunoscut și intervenția poliției în scandalul trist din procesul de custodie care a urmat divorțului celor doi.

Așa arăta vila lui Irinel Columbeanu în vremurile ei de glorie jpeg
Așa arăta vila lui Irinel Columbeanu în vremurile ei de glorie

Din primele informații, se pare că focul a pornit de la subsolul clădirii și cuprins apoi parterul și etajul. Din fericire, la momentul izbucnirii incendiului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare. ”Sunt patru echipaje de stingere la fața locului, care au rămas și peste noapte”, au explicat pompierii pentru Click!. 

image
Așa arată fosta casă a lui Irinel, după ce a ars timp de 12 ore

Casa nu-i mai aparținea lui Columbeanu încă din 2012, iar acum era scoasă la vânzare, pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună. Vila era scoasă la vânzare cu tot cu obiectele de artă din ea, printre care și sculptura ”Echilibru” a lui Sabin Bălașa.

image
Așa arăta vila lui Irinel Columbeanu în vremurile ei de glorie
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
livia graur familie jpg
FotoJet jpg