Ce ieșiri a avut Monica Gabor în ziua nunții. Scenă incredibilă cu un cuțit: "Atunci când vă chem, să vă prezentați imediat"

Ultima actualizare:

Click! îți spune ce dezvăluiri incendiare, din viața amoroasă, mai face Irinel Columbeanu în “Apofenia”, cel de-al doilea volum al cărții sale! Fostul milionar de la Izvorani a povestit un episod incredibil cu fosta sa soție, Monica Gabor, care arată, de fapt, de unde i se trage porecla de "Scorpia de la Izvorani".

Irinel și Monica au făcut celebra untă în 2006. Foto: Click!
Irinel și Monica au făcut celebra untă în 2006. Foto: Click!

În 2006, celebra nuntă de la Izvorani a făcut înconjurul televiziunilor. Monica Gabor și Irinel Columbeanu aveau să devină o familie, în ciuda cârcotașilor care comentau legat de diferența de vârstă sau de statut. Monica avea atunci doar 18 ani, iar Irinel, 49.

Au divorțat în 2011, după care a urmat o luptă aprigă pentru custodia fiicei lor, Irina. Acum lucrurile s-au așezat în viețile lor, dar iată că subiectul începe să trezească din nou interes, datorită cărților lansate de Irinel. În cel mai recent volum, "Apofenia", fostul milionar povestește un episod incredibil, petrecut chiar îla nuntă.

Nici bine nu a devenit doamna Columbeanu, căci Monica a avut o ieșire nervoasă, lucru care lui nu i s-a semnalat atunci, ci l-a aflat pe parcurs. După cununia civilă, Iri s-a retras sus, în dormitorul de la Izvorani, unde și-a propus să se odihnească până seara, când veneau nuntașii la petrecerea organizată de la ora 21.00. În acest timp a avut loc însă un episod uluitor. Redăm, mai jos, întreg pasajul din carte.

"Monica se întoarse la ei cu un cuțit mare de bucătărie în mână"

“Ațipind, rată scena din bucătărie care, de altfel, nici nu s-ar fi putut întâmpla în prezența lui. A doua potențială catastrofă pentru petrecere fu evitată de această dată prin tactul Alinei, despre care el urma să afle de-abia cu 15 ani mai târziu, când i-a povestit totul chiar Alina Cochet. Monicăi i se făcuse foame și coborî în bucătărie. Acolo o găsiră, trebăluind cu spatele la ei, Alina și cu Raymond, bucătarul, sosiți probabil nu suficient de repede pe cât de foame îi era Monicăi.

Când auzi că au venit, Monica se întoarse la ei cu un cuțit mare de bucătărie în mână, pe care-l înfipse brusc și cu zgomot într-un fund de lemn care zăcea în fața ei, pe masă.  - Eu de astăzi mă numesc doamna Colbeanu, atunci când vă chem să vă prezentați imediat! - Raymond, chiar dacă nu știa foarte bine românește, dădu pe loc să plece, lăsând totul baltă. Alina, mai cu tact, deși simțea să facă același lucru, îl opri și aplană din fașă conflictul ce risca să lase nuntașii fară mâncare și nunta fară organizator.

Cum a "împuns-o" Monica pe Romanița Iovan

Sosi și ora 21:00. Unul din cei ce nu fu și el punctual, ca să-i aștepte la intrare pe cei punctuali, fu chiar mirele, noroc că nu și mireasa. Printre primii sosiră Romanița cu soțul ei aviator. Ea îi oferi Monicăi, împreună cu urările, și un buchet de trandafiri despre care mireasa, chinuindu-se să îl țină în mână, fiindcă era mare, comentă, în glumă, că de aceea îi adusese trandafiri, ca să o înțepe cu ghimpii lor. Alina, prezentă și ea în apropiere ca să preia din cadouri, auzi conversația, iar mai târziu, după nuntă, hotârîră (împreună cu Romanița) să nu îi spună nimic mirelui despre cele întâmplate, nici la intrare, și nici mai devreme în bucătărie”, a consemnat Irinel Columbeanu în “Apofenia”.

Irinel și Romanița au avut o relație de iubire, în perioada 1986 - 1996, după care au rămas prieteni foarte apropiați. „Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare", povestea Romanița.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net