Monica nu l-a lăsat pe Irinel la greu. Și-a trimis cea mai bună prietenă să-l susțină

Ultima actualizare:

Au trecut vremurile în care Irinel Columbeanu mobiliza toată floarea showbiz-ului românesc atunci când ieșea de pe poarta conacului de la Izvorani. Fostul milionar și-a lansat cel de-al doilea volum al trilogiei ”Istoriile unui vehement” într-un cadru elegant, dar fără prea multe vedete.

image

Fosta soție și protagonista acestui al doilea volum, ”Apofenia”, nu a putut fi prezentă la lansarea cărții, dar l-a susținut pe Irinel de la distanță. Monica a distribuit pe contul personal de Instagram un link pe care fanii îl pot accesa pentru a comanda cărțile lui Irinel Columbeanu.

Mai mult, Monica și-a trimis la lansare cea mai bună prietenă. Diana Haidinger, o prezență constantă în anturajul cuplului Monica și Irinel Columbeanu pe vremea când aceștia dădeau tonul distracției în showbiz-ul românesc, a participat, miercuri, la lansarea cărții fostului om de afaceri.

Îmbrăcată în negru, cu pălărie sofisticată la care nu a renunțat nici măcar la masa oferită de fostul afacerist, Diana a fost toată numai un zâmbet și a întreținut atmosfera la evenimentul lui Iri.

Întrebată de prietena ei din America, Diana a răspuns că Monica o duce foarte bine acolo unde este acum și este foarte fericită.

Cine este Diana Haidinger

Originară din Bacău, asemenea Monicăi Columbeanu, Diana Haidinger i-a fost alături divei de la Izvorani și la bine, și la rău în timpul relației acesteia cu Irinel Columbeanu.

Cele două au rămas apropiate și după plecarea Monicăi în SUA. Așa se face că, în urmă cu exact un an, când Monica s-a întors pentru o scurtă vacanță în România, Diana a fost una dintre puținele persoane cu care s-a întâlnit.

La începutul anilor 2010, tânăra și-a deschis o afacere cu haine vintage în București și a reușit să-și facă un renume de stilistă cu gusturi fine, la care apelau nume mari de pe scena mondenă dâmbovițeană. La vremea respectivă, Diana le consilia, printre altele, pe Ilinca Vandici, Oana Turcu, Maria Marinescu sau Oana Cuzino.

Irinel Columbeanu speră să dea lovitura cu trilogia ”Istoriile unui vehement”

Irinel Columbeanu a eșuat în afaceri și a pierdut averea moștenită de la tatăl său, dar speră să dea lovitura cu această trilogie inspirată din viața sa. Personajul principal este urmărit între anii 1957 și 2021.

În noiembrie, Irinel a lansat prima carte a trilogiei, ”Ipocrația”, însă cel de-al doilea volum, ”Apofenia”, are șanse mai mari să rămână în atenția publicului, pentru că urmărește viața amoroasă complicată și picantă a fostului milionar.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net