Declarații surprinzătoare ale lui Irinel. Monica Gabor și Mr. Pink au devenit soț și soție?

În cadrul lansării celui de-al doilea album al cărții sale, Irinel Columbeanu a făcut o declarație ce a stârnit curiozitate. Afaceristul și-a invitat fosta soție, dar și pe Mr Pink, să îi fie alături la eveniment, însă aceștia au lipsit. Astfel, Irinel Columbeanu a spus desprea ea și Mr. Pink că lipsesc "soții". Cu toate că fostul milionar le-a trimis invitația de a participa la lansarea cărții, acesta a așteptat în zadar apariția  acestora.

monica si irinel columbeanu

Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!”, a spus el la lansare.

Subiectul cărții, relația cu Monica Gabor

 Ceea ce a stârnit și mai mult curizozitatea opiniei publice, cauzată de lipsa acesteia, a fost faptul că subiectul cărții era tocmai Monica. Irinel Columbeanu a scris în cel de-al doilea volum al cărții sale despre relația dintre el și fosta prințesa de la Izvorani, căsnicia dintre cei doi, dar și despre fetița ce a rezultat în urma acesteia.

Deocamdată, declarațiile afaceristului privind eventuala căsătorie dintre fosta sa soție și Mr. Pink rămân fără un răspuns oficial din partea celor vizați.

Declarații incendiare din carte

În cel de-al doilea volum al biografiei sale, ”Istoriile unui vehement – Apofenia?”, Irinel Columbeanu a dezvăluit și cel mai controversat moment pe care l-a petrecut alături de Monica Gabor.

Într-o filmare în care cei doi erau implicați într-o ”poveste de alcov”. Iar Povestea a făcut la acea vreme a fost pe buzele tuturor. Acum, la ani distanță de la eveniment, Irinel Columbeanu a recunoscut că a fost victima unei perioade dificile, deși nu a vorbit în cartea sa despre ce s-a petrecut atunci.

Într-un restaurant chinezesc, filmat printr-o gaură de cheie… Sau așa pretindea cel care a venit cu filmarea. Cerea 3000 de euro ca să mi-l dea mie, nu presei. La acea vreme, mulți neofiți și-au dat cu părerea, dar ar fi fost imposibil de făcut altfel. Aș lansa o provocare chiar, să văd cine ar fi dar imaginile acelea să fie editate, ulterior”, spune Irinel Columbeanu pentru Fanatik.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net