Motivul pentru care Irinel Columbeanu nu și-a invitat fostele iubite la lansarea celui de-al doilea volum

Irinel Columbeanu a lansat recent al doilea volum din trilogia Istoriile unui vehement. Dacă la prima lansare a decis să invite o parte dintre fostele iubite, iar unele dintre acestea i-au fost alături în ziua importantă, de această dată nu le-a trimis invitații. motivul a fost dezvăluit de către fostul afacerist. 

Irinel Columbeanu a dezvăluit motivul pentru care nu și-a invitat fostele iubite la lansarea cărții
Irinel Columbeanu a dezvăluit motivul pentru care nu și-a invitat fostele iubite la lansarea cărții

Irinel Columbeanu continuă șirul poveștilor intrigante despre viața sa tumultoasă. În al doilea volum al cărții sale se concentrează asupra unui eveniment foarte important din timpul relației pe care a avut-o cu Monica Gabor: botezul fiicei lor, Irina. Cititorii au parte de o surpriză ascunsă în paginile cărții. Este vorba despre un cod QR care, odată scanat, permite curioșilor să vadă un scurt clip video realziat în ziua botezului. 

Romanița Iovan și prințesa Brianna Caradja nu au fost invitate

Dacă la lansarea primului volum, Irinel și-a invitat o parte dintre fostele iubite, iar Romanița Iovan și Brianna Caradja l-au onorat cu prezența, de această dată lucrurile au fost diferite. Fostul afacerist a decis să nu le mai invite, iar motivul a fost dezvăluit chiar de către el. 

"De data asta nu le-am mai invitat pe Romanița și pe prințesa Brianna. Am vrut să rămân coerent cu mine însumi, în sensul de a invita predominant personaje din respectivele volume, aici nefiind cazul", a mărturisit Irinel.

Gabriela Botezat, marea absentă de la lansarea celui de-al doilea volum 

De-a lungul timpului, Irinel Columbeanu a avut relații alături de femei celebre în spațiul public. În ciuda faptului că numele Gabrielei Botezat, cunoscută publicului ca Blanche, este menționat în paginile celui de-al doilea volum, ea nu a a fost invitată pentru că Irinel nu a dorit să îi aducă un deserviciu, femeia fiind măritată în momentul acutal cu un judecător și având o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor. 

"Nu a primit o invitație oficială, pentru că este măritată, iar soțul ei este judecător. Nu că aș avea vreo problemă cu acest lucru, dar eu consider că trebuie respectată instituția căsătoriei și ar fi fost nelalocul ei ca eu să fi lansat vreo invitație. Așa am considerat eu și consider în continuare", a declarat Irinel Columbeanu, conform Wowbiz. 

Irinel Columbeanu a fost susținut la prima lansare de către Romanița Iovan care i-a făcut un cadou. Creatoarea de modă i-a dăruit lui Irinel un stilou pe care ea îl primise în dar de la fostul afacerist cu mulți ani în urmă. Irinel a fost profund impresionant de gestul Romaniței Iovan și sensibilizat de faptul că vedeta a păstrat cu atât de multă grijă respectivul obiect. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg