EXCLUSIV Irinel Columbeanu, primele declaraţii după operaţie. Ce i-au recomandat medicii

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a vorbit despre operaţia la care a fost supus, luni (28 februarie), la Spitalul Elias din  Bucureşti. Fostul milionar se află internat acolo din data de 18 februarie, după ce a suferit un AVC.

Irinel Columbeanu a fost operat în 28 februarie
Irinel Columbeanu a fost operat în 28 februarie

Irinel Columbeanu (64 de ani) a oferit primele declaraţii după operaţia de luni. Fostul bogătaş de la Izvorani a spus că se simte bine şi că intervenţia de curăţare a carotidei, în cadrul cărei i s-a montat şi un stent, a decurs aşa cum trebuie. Acum, medicii i-au prescris un tratament medicamentos şi i-au spus să evite “greşelile din trecut”. Mai mult, Irinel va fi externat miercuri, 2 martie, iar un prieten va veni să îl ajute, pentru că el nu are voie încă să conducă.

“Mă simt foarte bine. Operaţia a decurs în parametric normali. A durat o oră şi jumătate şi s-a desfăsurat în jurul ore 13. Urmează o medicamentaţie şi medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut. Mâine (n.red: 2 martie) mă voi externa. Va veni un prieten după mine să mă ia, eu nu am voie să conduc. Cred că aş fi capabil să conduc, însă nu aş vrea să forţez prea mult nota. Le mulţumesc medicilor că au fost alături de mine şi pentru tot efortul pe care l-au depus”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Irinel Columbeanu, inernat după lansarea cărţii

Irinel Columbeanu a trecut prin clipe delicate, după ce a făcut un atac vascular cerebral (AVC), la două zile după ce a lansat cel de-al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”. Fostul milionar a povestit că totul a fost brusc şi nu a existat niciun semn care să anunţe atacul. 

Irinel a mai spus, pentru Click!, că el oricum ţine un regim şi ia medicamente, pentru că are colesterol mare.

 "La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele doua lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea,  pentru că am colesterolul mare", a declarat Irinel Columbeanu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net