EXCLUSIV Irinel Columbeanu, primele declaraţii după operaţie. Ce i-au recomandat medicii

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a vorbit despre operaţia la care a fost supus, luni (28 februarie), la Spitalul Elias din  Bucureşti. Fostul milionar se află internat acolo din data de 18 februarie, după ce a suferit un AVC.

Irinel Columbeanu a fost operat în 28 februarie
Irinel Columbeanu a fost operat în 28 februarie

Irinel Columbeanu (64 de ani) a oferit primele declaraţii după operaţia de luni. Fostul bogătaş de la Izvorani a spus că se simte bine şi că intervenţia de curăţare a carotidei, în cadrul cărei i s-a montat şi un stent, a decurs aşa cum trebuie. Acum, medicii i-au prescris un tratament medicamentos şi i-au spus să evite “greşelile din trecut”. Mai mult, Irinel va fi externat miercuri, 2 martie, iar un prieten va veni să îl ajute, pentru că el nu are voie încă să conducă.

“Mă simt foarte bine. Operaţia a decurs în parametric normali. A durat o oră şi jumătate şi s-a desfăsurat în jurul ore 13. Urmează o medicamentaţie şi medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut. Mâine (n.red: 2 martie) mă voi externa. Va veni un prieten după mine să mă ia, eu nu am voie să conduc. Cred că aş fi capabil să conduc, însă nu aş vrea să forţez prea mult nota. Le mulţumesc medicilor că au fost alături de mine şi pentru tot efortul pe care l-au depus”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Irinel Columbeanu, inernat după lansarea cărţii

Irinel Columbeanu a trecut prin clipe delicate, după ce a făcut un atac vascular cerebral (AVC), la două zile după ce a lansat cel de-al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”. Fostul milionar a povestit că totul a fost brusc şi nu a existat niciun semn care să anunţe atacul. 

Irinel a mai spus, pentru Click!, că el oricum ţine un regim şi ia medicamente, pentru că are colesterol mare.

 "La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele doua lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea,  pentru că am colesterolul mare", a declarat Irinel Columbeanu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net