IMAGINI EXCLUSIVE Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei, din State! Fiica Monicăi Gabor l-a făcut să plângă pe Iri

Ultima actualizare:

Indiferent câte aprecieri ai primi de la public, se pare că cel mai mult te validează cele din partea familiei, iar Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză atunci când cărțile semnate de el au ajuns în America. Fiica lui, Irina, care aștepta cu nerăbdare să citească operele tatălui, a fost fericită când a sosit curierul. Mai mult, micuța este foarte grijulie cu sănătatea tatălui ei. Click! are poze și detalii în exclusivitate!

cub irina columbeanu png

Irinel Columbeanu (64 de ani) și-a lansat primul volum „Istoriile unui vehement - Ipocrația” din triologia sa în urmă cu o lună, iar zilele trecute el a trimis cărțile și în America, la fiica sa, Irinuca (15 ani), și fosta lui soție, Monica Gabor (34 de ani). 

Mesajul pentru Irinuca este unul cu adevărat special. ”Fiicei mele Irina, În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart (pe vecie în inima mea n.r)”, i-a scris Irinel Columbeanu fiicei sale. 

Irinel Columbeanu i-a transmis și fostei sale soții un mesaj amuzant, în care a inclus pagina cu perioada în care s-a născut Monica Gabor. ”Monicăi, Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))”, i-a scris Iri Monicăi Gabor.

Citește și: Irina Columbeanu, şi frumoasă, şi deşteaptă. Decizia luată la 14 ani, care l-a făcut nespus de mândru pe Irinel

Iată că operele sale au ajuns la fetele lui, aflate peste Ocean, iar Irina a avut o reacție foarte impresionantă, ceea ce înseamnă ca este mândră de tatăl ei.

"Irina era tare bucuroasă. Tocmai ce primise de la curier cartea trimisă de mine cu dedicație și era mulțumită că avusese un pic de timp să se și uite pe codul QR de la pagina 248.

I-a plăcut foarte mult că astfel a putut și ea să își revadă botezul, a fost foarte curioasă ce ar mai putea vedea prin celălalt cod QR, cel precedent, de la pagina 241, și i-am explicat că astfel va putea să urmărească aproximativ 16 minute din prezentarea amănunțită a fostei mele mașini Rolls -Royce, filmată  în curtea vilei de la Izvorani  prin ianuarie 2007, după ce pe Irina de-abia ce o adusesem cu Monica acasă la vilă, într-un coșuleț, de la spitalul Elias, unde se născuse și unde eu tocmai ce am fost operat, amintindu-mi și de mama mea, ce tot acolo s-a prăpădit", a declarat Irinel, în exclusivitate pentru Click!

Irina Columbeanu, o fiică foarte grijulie

De când Irinel s-a operat, micuța lui este foarte grijulie cu tatăl ei. Îl întreabă frecvent cum se simte, ce mănâncă, dacă respectă regimul dat de medici. Mai mult, i-a spus că s-a documentat despre problema lui de sănătate și i-a recomandat să consume anumite alimente.

"Irina m-a întrebat, de asemenea, ce mai mănânc și mi-a arătat și dat câteva sfaturi ce și cum să gătesc ca să mănânc sănătos, legume. E un copil special, foarte atent și foarte grijuliu de când a aflat de problema mea de sănătate", ne-a mai spus Irinel. 

Citește și: Irina Columbeanu, picioare lungi şi trup de manechin. Fiica Monicăi Gabor, transformată în top model

Irinel Columbeanu a fost operat pe 28 februarie

Fostul milionar de la Izvorani a trecut cu bine peste intervenţia de curăţare a carotidei, în cadrul cărei i s-a montat şi un stent. Medicii i-au prescris un tratament medicamentos şi i-au spus să evite “greşelile din trecut”. 

“Mă simt foarte bine. Operaţia a decurs în parametri normali. A durat o oră şi jumătate şi s-a desfăsurat în jurul ore 13. Urmează o medicamentaţie şi medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut. Mâine (n.red: 2 martie) mă voi externa. Va veni un prieten după mine să mă ia, eu nu am voie să conduc. Cred că aş fi capabil să conduc, însă nu aş vrea să forţez prea mult nota. Le mulţumesc medicilor că au fost alături de mine şi pentru tot efortul pe care l-au depus”, a declarat Irinel Columbeanu la vremea respectivă, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net