Ce vârstă avea cu adevărat Monica Gabor când s-a cuplat cu Irinel Columbeanu

Ultima actualizare:

La zeci de ani de când relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor ținea prima pagina a presei mondene, aceasta revine în centrul atenției. Noi dezvăluiri privind relația cu năbădăi dintre cei doi, apar.

Irinel Columbeanu, despre momentul întâlnirii cu Monica Gabor: «Era elevă»
Irinel Columbeanu, despre momentul întâlnirii cu Monica Gabor: «Era elevă»

irinel columbeanu si monica gabor

Relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost foarte discutată de-a lungul timpului, motivul fiind diferența de vârstă. dintre aceștia. De la început s-a vehiculat că Monica ar fi fost minoră atunci când a format un cuplu cu fostul milionar. După ani de zile de zvonuri privind această situație, Irinel Columbeanu a decis să elucideze misterul.

În cel de-ai doilea volum al său din trilogia pe care plănuiește să o publice, Irinel Columbeanu, a povestit despre începutul relației dintre el și Monica Gabor și a dezvăluit câți ani avea, de fapt, aceasta când au decis să formeze un cuplu

"Ili fu imediat nevoit să dea piept cu efectele declanșării unei noi campanii din presa scrisă împotriva sa, prima de când avusese loc marea împăcare pe spațiile de birouri din blocul din Piața Victoriei de ascum patru ani, la sfârșitul anului 2001. Articolul începea cu o recapitulare a diverselor ipostaze în care fusese el surprins alături de Monica pe parcursul ultimei veri, pe care Ili le-ar fi etichetat ca fiind romantice, dar articolul le prezenta drept scandaloase din cauza faptului că era ea "era elevă" (adevărat!), "și pe deasupra, și minoră" (Fals! Ea se născuse 8 ianuarie 1987, și nu 1988, așa cum se scria. Fake news cu nonșalanță! Deci împlinise 18 ani cu mult înainte la Ili să o cunoască).", a mărturisit Iirnel Columbeanu, în cartea lui.

Dezvăluirile lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a anunțat că va publica o trilogie în care va surprinde cele mai interesante momente din viața sa, inclusiv povestea relației cu Monica Gabor.

Al doilea volum este dedicat foste sale soții, dar și altor femei cu care s-a iubit, însă în prim-plan sunt momentele cele mai savuroase și intime petrecute alături de Monica Gabor.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net