Irina Columbeanu, picioare lungi şi trup de manechin. Fiica Monicăi Gabor, transformată în top model

Irina Columbeanu are 15 ani şi e complet transformată de când s-a mutat în Statele Unite, la mama sa, Monica Gabor (34 de ani). Adolescenta seamănă tot mai mult, pe zi ce trece, cu fosta doamnă Columbeanu, aşa cum o demonstrează şi o serie de imagini publicate recent de Irina. Mai mult, fata de 15 ani ar putea să înceapă cu succes o carieră în lumea modelling-ului.

Irina Columbeanu foto: Instagram
Irina Columbeanu foto: Instagram

Irina Columbeanu a devenit o adolescentă în toată regulă, care ar putea oricând să deflizele pe podiumurile de modă. De când s-a mutat în Malibu, fiica Monicăi s-a transformat total şi a învăţat şi să îşi pună în valoare trăsăturile fizice pe care le-a moştenit de la mama sa. Are încredere în sine, ceea ce se vede din felul în care pozează şi ştie să atragă atenţia.  

Irina a publicat recent o serie de imagini, realizate în casa din Malibu în care stă cu Monica şi Mr. Pink. Adolescenta şi-a etalat picioarele de model într-o rochie neagră, destul de scurtă pentru a le pune în evidenţă, dar suficient de lungă pentru a fi potrivită vârstei fragede. 

Iar Monica Gabor îşi susţine mereu fiica, fiind mândră de Irina. Dovada o face şi cel mai recent comentariu lăsat de fosta doamnă Columbeanu, în dreptul noilor imagini cu adolescenta: "You understood the assignment" (trad. "Ai înţeles tema")

Irina Columbeanu s-a mutat de trei ani în SUA

Irina Columbeanu s-a mutat de trei ani în Malibu, Statele Unite al Americii, unde locuieşte cu mama sa, Monica Gabor, şi Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo. Irina nu este doar o adolescentă foarte frumoasă, ci şi una foarte deşteaptă şi s-a integrat perfect în State. În iunie 2021, ea a absolvit acolo echivalentul ciclului gimnazial în România. 

Chiar dacă e departe de tatăl ei, Irina păstrează legătură cu Irinel Columbeanu, iar la lansarea cărţii acestuia, în 15 decembrie, l-a felcitat pe reţelele sociale. Bucuros că fiica lui îl susţine, fostul milionar a publicat şi el un mesaj pentru Irina. 

"Mulțumesc frumos, Irina! Sărbători fericite, ai grijă de tine și don’t miss a rooftop live view of the world famous LA New Year’s Eve fireworks" (n.r. Nu rata să vezi live, de la înălțime, celebrul foc de artificii din Los angeles, de Anul Nou)", a scris Irinel, pe Instagram.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net