Irina Columbeanu, ┼či frumoas─â, ┼či de┼čteapt─â. Decizia luat─â la 14 ani, care l-a f─âcut nespus de m├óndru pe Irinel

Nu este doar o adolescent─â frumoas─â, vis─âtoare, ci o ambi╚Ťioas─â care deja lucreaz─â la visurile ei. Fiica lui Irinel Columbeanu ╚Öi a Monic─âi Gabor ╚Ötie de pe acum ce carier─â va urma "c├ónd va fi mare". Irina vrea s─â devin─â avocat ╚Öi particip─â de pe-acum la simul─âri de procese, unde are post de avocat. Despre dorin╚Ťele frumoasei senioare ne-a vorbit chiar tat─âl ei, Irinel Columbeanu.

cub irinel columbeanu png

A trecut ├«n ultima perioad─â prin multe situa╚Ťii delicate, precum pierderea averii, problemele de s─ân─âtate, ├«ns─â realiz─ârile fiicei ├«l fac cel mai fericit. Irinel Columbeanu uit─â de toate necazurile vie╚Ťii atunci c├ónd Irina ├«l sun─â din America ╚Öi ├«i poveste╚Öte despre realiz─ârile ei.

Irina este frumoas─â, este ├«nalt─â ╚Öi este ├«nzestrat─â cu o inteligen╚Ť─â precoce. Adolescenta ├«n v├órst─â de 14 ani ╚Ötie deja ce ├«╚Öi dore╚Öte s─â fac─â ├«n via╚Ť─â. Va ├«mbr─â╚Ťi╚Öa cariera de avocat. Deja ia parte la simul─âri de procese care o ajut─â s─â acumuleze cuno╚Ötin╚Ťe ├«n domeniu. 

 "Irina este o adev─ârat─â domni╚Öoar─â. Merge la concursuri, e hot─âr├ót─â s─â ├«mbr─â╚Ťi╚Öeze cariera de avocat. Particip─â ca avocat la simularea unor procese, "mock trial", de fapt asta ├«nseamn─â, un proces simulat cu juriu, avocat, victim─â, acuzat. Ce m-a impresionat e ca ea a particpat ├«n calitate de avocat al unei ╚Ť─âri precum Japonia. ╚śtiu c─â a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciat─â de cei care erau prezen╚Ťi acolo. Studiaz─â deja de pe acum. Are note foarte bune. Nu mi-a spus de ce a ales aceast─â meserie, nu ╚Ötiu dac─â a fost influen╚Ťat─â de ceva anume, de cineva. Dar ╚Ötiu c─â  pentru ea ├«nv─â╚Ťatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare ├«n clasa ei, m─â bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit", a povestit Irinel Columbeanu, pentru Click.

stanga
dreapta
irina columbeanu si monica gabor png
monica gabor irina columbeanu 0 jpeg
irina columbeanu deschidere jpeg
Irina Columbeanu ╚Öi a accesorizat ╚Ťinuta cu un dres plas─â, semn c─â ├«ncepe s─â urmeze tendin╚Ťele ├«n mod─â  jpeg
irina columbeanu irinel monica jpeg
irina columbeanu 2 jpg
irina columbeanu monica gabor jpeg
irina columbeanu jpg
mr pink irina columbeanu monica gabor jpeg
Irinel Columbeanu, ┼čedin┼ú─â foto al─âturi de Irina (Foto: Captur─â video Pro TV) jpeg
irinel columbeanu si irina jpeg
6 7 vedete ok irinel columbeanu si irina jpeg

Irina Columbeanu s-a urcat deja la volanul mașinii

De╚Öi a ├«mplinit 14 ani, ├«n ianuarie, ├«nc─â nu are buletin. Domni╚Öoara lui Irinel trebuie s─â vin─â ├«n ╚Ťar─â pentru aceste proceduri. Din cauza restric╚Ťiilor pandemice, dar ╚Öi programul ╚Öcolar nu i-au permis o deplasare ├«n ╚Ťara natal─â.

Până atunci, Irina șofează. Da, e adevărat. Adolescenta e atrasă de această parte și conduce deja mașina familiei.

"E adev─ârat. A apucat-o acum pofta de condus ma╚Öina. Legisla╚Ťia, ├«n SUA, permite tinerilor americani s─â se urce la volan la o v├órst─â destul de timpurie. Mai iese cu ma╚Öina, mai conduce. Din c├óte am observat, are o pasiune de a descoperi aspectele vie╚Ťii", a mai spus Irinel Columbeanu.   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
anca pandrea 1 jpeg
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg