Irina Columbeanu, şi frumoasă, şi deşteaptă. Decizia luată la 14 ani, care l-a făcut nespus de mândru pe Irinel

Nu este doar o adolescentă frumoasă, visătoare, ci o ambițioasă care deja lucrează la visurile ei. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor știe de pe acum ce carieră va urma "când va fi mare". Irina vrea să devină avocat și participă de pe-acum la simulări de procese, unde are post de avocat. Despre dorințele frumoasei senioare ne-a vorbit chiar tatăl ei, Irinel Columbeanu.

cub irinel columbeanu png

A trecut în ultima perioadă prin multe situații delicate, precum pierderea averii, problemele de sănătate, însă realizările fiicei îl fac cel mai fericit. Irinel Columbeanu uită de toate necazurile vieții atunci când Irina îl sună din America și îi povestește despre realizările ei.

Irina este frumoasă, este înaltă și este înzestrată cu o inteligență precoce. Adolescenta în vârstă de 14 ani știe deja ce își dorește să facă în viață. Va îmbrățișa cariera de avocat. Deja ia parte la simulări de procese care o ajută să acumuleze cunoștințe în domeniu. 

 "Irina este o adevărată domnișoară. Merge la concursuri, e hotărâtă să îmbrățișeze cariera de avocat. Participă ca avocat la simularea unor procese, "mock trial", de fapt asta înseamnă, un proces simulat cu juriu, avocat, victimă, acuzat. Ce m-a impresionat e ca ea a particpat în calitate de avocat al unei țări precum Japonia. Știu că a avut succes, iar pledoaria ei a fost apreciată de cei care erau prezenți acolo. Studiază deja de pe acum. Are note foarte bune. Nu mi-a spus de ce a ales această meserie, nu știu dacă a fost influențată de ceva anume, de cineva. Dar știu că  pentru ea învățatul e cea mai mare pasiune. E un spirit de competitivitate foarte mare în clasa ei, mă bucur mult pentru ea, sunt foarte fericit", a povestit Irinel Columbeanu, pentru Click.

Irina Columbeanu s-a urcat deja la volanul mașinii

Deși a împlinit 14 ani, în ianuarie, încă nu are buletin. Domnișoara lui Irinel trebuie să vină în țară pentru aceste proceduri. Din cauza restricțiilor pandemice, dar și programul școlar nu i-au permis o deplasare în țara natală.

Până atunci, Irina șofează. Da, e adevărat. Adolescenta e atrasă de această parte și conduce deja mașina familiei.

"E adevărat. A apucat-o acum pofta de condus mașina. Legislația, în SUA, permite tinerilor americani să se urce la volan la o vârstă destul de timpurie. Mai iese cu mașina, mai conduce. Din câte am observat, are o pasiune de a descoperi aspectele vieții", a mai spus Irinel Columbeanu.   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net