Ce își scriu pe Instagram Irinel și Irinuca. Mesajul duios al tăticului Columbeanu

Ultima actualizare:

Îi desparte un Ocean, dar sunt mai apropiați ca oricând. Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, stabilită în America, alături de mama ei, au avut un schimb de replici pe Instagram. Se vede cât de grijuliu este fostul milionar cu prințesa lui, care i-a transmis o urare cu ocazia lansării cărții. 

image

Irinel Columbeanu (64 de ani) a lansat, pe 15 decembrie, primul volum din trilogia „Istoriile unui vehement”, carte despre viața sa, care a început deja să aibă ecou în showbiz. După ce a fost felicitat de fosta soție, Monica Gabor, iată că a venit rândul fiicei Irina să îi transmită un mesaj. Adolescenta, care luna viitoare va împlini 15 ani, a scris "Bravo, tati!", în dreptul unui filmuleț de pe Instagram, în care Irinel apare livrând personal o carte, unei cititoare. 

Mesajul lui Irinel pentru fiica lui, Irina

Fostul milionar de la Izvorani i-a răspuns imediat Irinei, pe Instagram, și i-a scris un mesaj în care își exprimă dragostea și grija pe care i le poartă fiicei plecate peste mări și țări. "Mulțumesc frumos, Irina! Sărbători fericite, ai grijă de tine și don’t miss a rooftop live view of the world famous LA New Year’s Eve fireworks" (n.r. Nu rata să vezi live, de la înălțime, celebrul foc de artificii din Los angeles, de Anul Nou).

image

Irina Columbeanu s-a mutat în America, la mama ei

Irina Columbeanu s-a stabilit definitiv în SUA și pare că s-a integrat perfect în țara tuturor posibilităților. Chiar dacă e departe de unul dintre părinți, Irina pare extrem de fericită în America, acolo unde relația pe care mama ei o are cu miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, i-a adus un frate vitreg, cu care se înțelege de minune. Irinel și Monica Columbeanu s-au înțeles în privința viitorului Irinei, iar din câte se pare au luat cea bună decizie. 

În vara lui 2016, Irinel Columbeanu avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu a lui Mr. Pink poate fi un cămin perfect pentru copila lui. Vizita Irinucăi s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, semn că mutarea definitivă nu mai era decât o chestiune de timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net