Reacția Monicăi Gabor după ce Irinel și-a lansat cartea. Nimeni nu se aștepta!

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Irinel și Monica a fost una care a ținut primele pagini ale publicațiilor. În ciuda faptului că s-au despărțit de mult timp, iată că legătura lor continuă să fie una bună! Ultimul gest de Monica demonstrează din plin acest lucru. 

image

Irinel Columbeanu a lansat pe data de 15 decembrie o carte în care vorbește despre viața personală tumultoasă și despre femeile care i-au fost alături.

Monica Columbeanu nu a fost deloc deranjată de cuvintele scrise în filele cărții. Din contră, ea îl susține pe fostul afacerist în promovarea acesteia și, recent, a distribuit pe conturile personale, un link care face trimitere către site-ul de unde poate fi achiziționată cartea. 

image

Irinel Columbeanu și-a lansat cartea miercuri, 15 decembrie, iar la eveniment au fost prezente foarte multe persoane. Afaceristul recunoaște că nu se aștepta să aibă rezultate atât de bune într-un timp atât de scurt.  

Monica Gabor nu i-a putut fi alături fizic, însă i-a transmis un mesaj de susținere, împreună cu fiica sa, Irina, direct din Statele Unite ale Americii. Chiar dacă au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor reușesc să aibă o relație civilizată de dragul fetiței lor.

„Nu mă așteptam să fie atât de mulți care să fie interesați de carte. Vânzările sunt cu mult peste așteptările mele și ale editurii. 

Am programate câteva sute de exemplare să le dau autografe personale. Totul e interesant, nou", a declarat Irinel Columbeanu. 

Romanița Iovan, gest emoționant la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu

Romanița Iovan a fost prezentă la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu și a făcut un gest care l-a surprins pe afacerist. Afacerista a vrut un autograf personalizat de la fostul ei partener și s-a așezat lângă el pentru a-l felicita. 

image

Ceea ce l-a uimit pe fostul Monicăi Gabor a fost pixul cu care i-a dat autograf afaceristei. Nu era doar un simplu instrument de scris, ci un pix pe care Irinel Columbeanu i l-a oferit Romaniței Iovan cu mult timp în urmă și pe care ea l-a păstrat cu drag!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net