Mama Annei Lesko a plâns când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu: «Remarcase diferența de vârstă»

Ultima actualizare:

Zilele trecute, Irinel Columbeanu (64 de ani) și-a lansat noua sa carte, «Istoriile unui vehement-Ipocrația», care face parte dintr-o trilogie despre viața sa. Omul de afaceri a vorbit în carte despre cum a cunoscut-o pe frumoasa Anna Lesko (42 de ani), pe când aceasta avea doar 17 ani. De asemenea, Iri a povestit și reacția pe care a avut-o mama ei când l-a întâlnit.

columbeanu lesko jpg

Irinel Columbeanu a scris cartea despre viața lui la persoana a III-a. El a vorbit inclusiv despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Anna Lesko. Omul de afaceri a cunoscut-o pe artistă în 1996, pe când omul de afaceri avea 38 de ani, iar ea doar 17. S-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere care a avut loc la Casino Constanța, unde ea a fost invitată alături de trupa sa de balet.

irinel anna lesko jpg

Irinel Columbeanu și Anna Lesko S-au cunoscut la Mamaia

«Apăruseră niște fete noi în Mamaia și veneau în grup în fiecare zi la piscină la Rex (fostul Internațional, care își schimbase între timp numele).

El făcuse cunoștință cu ele și voia să i le prezinte și lui Ili, în mod special pe una dintre ele, Ana.

Își luă și el un șezlong și se întinse la soare. Fetele se bălăceau, vorbeau, erau drăguțe, dar nu chiar așa cum pretinsese Petru la telefon. Păreau cam tinerele și cam scunde pentru gustul lui. O cunoscu pe Aliona și schimbă două-trei vorbe cu ea, dar nu îi plăcu în mod deosebit.

Făcu și cu Ana cunoștință. Era într-adevăr cea mai frumușică dintre ele, blonduță, cu ochi verzi-gri, corp foarte feminim, pe care știa cum să și-l miște mai ales când mergea. Avea trăsături frumoase și pomeți promițători la maturitate, însă nu știa o boabă românește (sau nu voia).», a povestit Irinel Columbeanu în carte.

Anna Lesko nu știa o boabă de română

Anna Lesko s-a născut în Republica Moldova Foto: Instagram
Anna Lesko s-a născut în Republica Moldova Foto: Instagram

Afaceristul s-a îndrăgostit la prima vedere de superba blondă, originară din Republica Moldova. N-a știut cum să o invite însă la petrecerea unui prieten, pentru că tânăra nu vorbea deloc română.

«Dar cum să se înțeleagă cu ea? Încercă și în engleză, dar nimic. Încercă să facă rost de un dicționar româno-rus (ar fi fost încă și mai bun unul româno-ucrainean, de fapt, dar nu avea de unde ști), și nu reuși. Reuși, până la urmă, doar să îndruge ceva prin intermediul Alionei (care vorbea un pic românește), și lansă prin ea invitația, la care Ana îl întrebă, tot prin Aliona, dacă se referă numai la ea. El i-a răspuns că da.» 

Astfel, Anna Lesko a mers cu Irinel la petrecere, acolo unde toți bărbații au întors capul după frumoasa moldoveancă: «A doua zi la party, toată lumea îl întreba cine e frumoasa fată cu care a venit. Cei însurați î luau chiar deoparte ca să îi șoptească întrebarea, dar Ili nu răspundea nimic. Oricum, nu ar fi știut ce să le spună».

Aceasta era venită pe litoralul românesc cu trupa sa de dans din Republica Moldova. Fetele nu erau singure, ci alături de coregraful lor. Anna a încercat să obțină învoire de la profesorul său de dans, însă nu a fost lăsată. Astfel, Irinel Columbeanu i-a lăsat numărul lui de telefon, dar și bani ca să îl poată suna.

După câteva zile au stabilit să se întâlnească iar. După mai multe drumuri între București și Constanța, afaceristul s-a hotărât să stea mai mult la mare. I-a propus Annei Lesko să se mută împreună, dar ea l-a refuzat, fiindu-i teamă de coregraful său. 

«Până la urmă se oferi un cunoscut de-al lui, Fane Englezu', care era mai mult plecat prin Anglia, și care îi văzuse supărați pe terasa de la Rex, să meargă cu ea la apartament să-și ia hainele și să "vorbească" cu Valeri. S-au întors repede cu ele și cu pașaportul fetei. Încet-încet, ea se rupse de grupul de fete și nu mai mergea cu ele la program, iar ei doi se mutară în sudul litoralului, la Neptun, pentru restul verii.», mai povesteste omul de afaceri.

La finalul verii, Irinel Columbeanu a întrebat-o pe Anna Lesko ce planuri de viitor are. Ea i-a spus că vrea să meargă la facultate. A fost de acord să se mute cu el, dar l-a rugat să o lase să își ia lucrurile din apartamentul în care stătea. Aici, a avut loc prima întâlnire dintre Irinel și mama ei, care nu a fost una tocmai bună. Femeii nu i-a căzut bine faptul că acesta era mai bătrând decât fiica ei: «Ili parcă mașina, ca să o aștepte la ieșirea din bloc și, după ce fata coborî, observă o femeie la balcon care îi făcea cu mâna Anei. Când îl văzu pe Ili, izbucni în plâns. Era mama ei și, pesemne, remarcase diferența de vârstă.»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net