Irinel Columbeanu, infectat cu COVID-19. A fost transportat la spital după ce a sunat la 112

Ultima actualizare:

    Afaceristul Irinel Columbeanu a fost confirmat cu coronavirusFoto: Arhivă personală
Afaceristul Irinel Columbeanu a fost confirmat cu coronavirusFoto: Arhivă personală

Omul de afaceri Irinel Columbeanu s-a simțit rău mai multe zile la rând, motiv pentru care a decis să facă un test COVID, care, din nefericire, a ieșit pozitiv.

Irinel Columbeanu a fost transportat la spital, după ce a încercat să se trateze acasă mai multe zile. Starea lui de sănătate nu dădea semne bune, însă, așa că afaceristul a sunat la 112 pentru a fi transportat la spital, în vederea unei îngrijiri medicale de specialitate.

Irinel Columbeanu, infectat cu coronavirus

Primele informații despre situație le-am aflat chiar de la Irinel Columbeanu, care a asigurat că starea nu este una gravă în aceste momente, căci medicii au intervenit rapid. Mai mult decât atât, afaceristul a mărturisit pentru Antena Stars că nu are alte boli sau afecțiuni, astfel nu crede că ar putea face o formă gravă.

Potrivit aceleiași surse, Irinel Columbeanu se simţea rău de aproximativ o săptămână. Aceasta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectare cu Sars-CoV-2.

De asemenea, și cântăreața Monica Anghel a fost depistată pozitiv cu COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze. Artista a fost cea care a dat vestea, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-urile de socializare.

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg