Poze cu Irinel Columbeanu în spital. Cum se simte după ce i-a fost montat un stent

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu a fost supus unei proceduri chirurgicale, în urma căreia i s-a montat un stent.

irinel columbeanu

Fostul milionar a fost operat la Spitalul Elias din Capitală

Irinel Columbeanu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Începând cu data de 18 februarie, acesta a trecut prin momente grele. Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular și astfel a ajuns la spital. Însă, pentru că situația nu s-a îmbunătățit, medicii i-au montat un stent, în urma unei intervenții de angioplastie coronariană.

Când va fi externat Irinel Columbeanu

Fostul milionar a dezvăluit, recent, care mai este starea de sănătate, dar și cum se simte după operație. Irinel Columbeanu a anunțat că se simte bine, operația a decurs normal, iar în data de 2 martie va putea pleca din spital.

Mă simt bine, intervenția de ieri a fost ok. Recuperarea constă în dietă strictă și în renunțarea la vechile și nocivele obiceiuri”, a spus Irinel Columbeanu pentru Fanatik.ro, care publică și imagini cu omul de afaceri în spital.

Irinel Columbeanu, imagine din spital. Foto: Fanatik.ro
Irinel Columbeanu, imagine din spital. Foto: Fanatik.ro

Fostul soț al Monicăi Columbeanu a povestit și despre fiica sa, despre care a zis că a stat alături de el pe parcursul intervenției. Irina, fiind plecată în America la mama sa, i-a fost alături fostului milionar, cu ajutorului internetului, prin FaceTime.

Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă, a declarat Irinel.

De asemenea, fostul milionar a mai fost încurajat și de colegii de salon, cu care s-a împrietenit în spital.

''Cei doi «colegi de celulă» din Chitila și Mogoșoaia, cu care m-am împrietenit în spital, m-au ajutat în această perioadă”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și relația cu Monica 

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor câțiva ani, iar împreună au o fetiță, Irina. Cei doi au fost implicați într-un scandal amoros, după ce au fost surprinși în timp ce făceau amor în baia unui restaurant. La 15 ani distanță, Irinel a recunoscut că a trecut prin momente dificile la acea vreme, despre care a preferat să nu vorbească în cartea sa.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net