VIDEO Imagini în premieră cu Irinel Columbeanu și fiica sa. Ce fericiți erau în vacanțe!

Pe Irinel Columbeanu l-au apucat nostalgiile. Pentru că fiica sa se află pe alt continent, iar el e singur și neconsolat, în România, afaceristul s-a gândit că o incursiune în pozele de familie i-ar mai alina dorul. Irinel a publicat pe Instagram imagini nemaivăzute până acum, din vacanțele în străinătate pe care le făcea cu Irina.

Irinel Columbeanu si Irina jpeg
Irinel și Irina Columbeanu. Foto: Instagram

"La Londra, cu Irina, excursia din 2016", așa anunță Irinel în deschiderea filmulețului-colaj cu imagini din vacanța petrecută cu fiica lui, care la acea vre,e avea 9 anișori. În poze apare Irinuca, în dreptul multor obiective turistice din Londra, dar și bona acesteia, femeia care a îngrijit-o mulți ani, în România, după ce Monica Gabor a plecat peste Ocean.

Irina, cu bona și cu tatăl, în vacanțe

De-a lungul timpului, Click! a surprins imagini duioase cu Irina și bona, cele două fiind foarte apropiate. Și în filmulețul de mai jos se vede cum femeia o duce în cârcă pe Irina, deși nu mai era foarte mică și foarte ușoară. Mai mult, bona seamănă izbitor cu bunica Irinei, mama Monicăi Gabor, care din păcate a decedat într-un tragic accident, în 2013. 

În toate imaginile din vacanță, publicate de Irinel, Irina apare numai lipită de tatăl său, ținându-l fie de mână, fie de braț. Nici acum, distanța nu a reușit să le știrbească relația tată-fiică. După ce Irinel și-a lansat volumul „Istoriile unui vehement - Ipocrația”, el a trimis două copii și în SUA, fostei sale soții și fiicei lor, cu câte un mesaj de suflet. 

Irinel a fost de acord ca Irina să se mute în SUA

În anul 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi sunt prieteni buni, iar în anul 2018 au luat o decizie importantă pentru fiica lor, Irina.

Irinel și-a dat acordul ca fiica lui să se mute defintiv în SUA și să locuiască împreună cu Monica și cu iubitul acesteia, Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. În 2016 a fost pentru prima oară în vizită, a inspectat vila din Malibu, care avea să devină căminul Irinei, și a legat o relație cordială cu Mr. Pink. Vizita s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, după care mutarea Irinei a devenit o certitudine. Iată că sunt deja mai bine de 4 ani de când Irinel locuiește singur, având gândul peste mări și țări, la fiica pe care o adoră.

Citește și: Monica Gabor, Crăciun de vis în Malibu, cu Mr. Pink și Irinuca! Poze rare cu toată familia fericită

stanga
dreapta
1 irina columbeanu copia mamei sale monica gabor avion privat las vegas rasfat de 5 stele fiul lui mr pink 5 jpg jpeg
irinel irina columbeanu db jpeg
irina columbeanu deschidere jpeg
2 irina si irinel columbeanu jpg jpeg
1 irina si irinel columbeanu 2 jpg jpeg
3 monica gabor si irina columbeanu jpg jpeg
Irina Columbeanu a început să pozeze ca divele de pe Instagram jpeg
Irina Columbeanu și Mr Pink se înțeleg de minune jpeg
irina columbeanu si monica gabor 9 jpeg
Irina si Monica Columbeanu jpeg
Irina Columbeanu si Monica Gabor jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

bianca dragusanu sofia jpeg
george simion port popular jpg
copii andra catalin maruta1 png
laceanu 1 415551511 jpeg
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
aspirină frumusețe pixabay
BeFunky collage (33) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png