VIDEO Imagini în premieră cu Irinel Columbeanu și fiica sa. Ce fericiți erau în vacanțe!

Ultima actualizare:

Pe Irinel Columbeanu l-au apucat nostalgiile. Pentru că fiica sa se află pe alt continent, iar el e singur și neconsolat, în România, afaceristul s-a gândit că o incursiune în pozele de familie i-ar mai alina dorul. Irinel a publicat pe Instagram imagini nemaivăzute până acum, din vacanțele în străinătate pe care le făcea cu Irina.

Irinel și Irina Columbeanu. Foto: Instagram
Irinel și Irina Columbeanu. Foto: Instagram

"La Londra, cu Irina, excursia din 2016", așa anunță Irinel în deschiderea filmulețului-colaj cu imagini din vacanța petrecută cu fiica lui, care la acea vre,e avea 9 anișori. În poze apare Irinuca, în dreptul multor obiective turistice din Londra, dar și bona acesteia, femeia care a îngrijit-o mulți ani, în România, după ce Monica Gabor a plecat peste Ocean.

Irina, cu bona și cu tatăl, în vacanțe

De-a lungul timpului, Click! a surprins imagini duioase cu Irina și bona, cele două fiind foarte apropiate. Și în filmulețul de mai jos se vede cum femeia o duce în cârcă pe Irina, deși nu mai era foarte mică și foarte ușoară. Mai mult, bona seamănă izbitor cu bunica Irinei, mama Monicăi Gabor, care din păcate a decedat într-un tragic accident, în 2013. 

În toate imaginile din vacanță, publicate de Irinel, Irina apare numai lipită de tatăl său, ținându-l fie de mână, fie de braț. Nici acum, distanța nu a reușit să le știrbească relația tată-fiică. După ce Irinel și-a lansat volumul „Istoriile unui vehement - Ipocrația”, el a trimis două copii și în SUA, fostei sale soții și fiicei lor, cu câte un mesaj de suflet. 

Irinel a fost de acord ca Irina să se mute în SUA

În anul 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi sunt prieteni buni, iar în anul 2018 au luat o decizie importantă pentru fiica lor, Irina.

Irinel și-a dat acordul ca fiica lui să se mute defintiv în SUA și să locuiască împreună cu Monica și cu iubitul acesteia, Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. În 2016 a fost pentru prima oară în vizită, a inspectat vila din Malibu, care avea să devină căminul Irinei, și a legat o relație cordială cu Mr. Pink. Vizita s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, după care mutarea Irinei a devenit o certitudine. Iată că sunt deja mai bine de 4 ani de când Irinel locuiește singur, având gândul peste mări și țări, la fiica pe care o adoră.

Citește și: Monica Gabor, Crăciun de vis în Malibu, cu Mr. Pink și Irinuca! Poze rare cu toată familia fericită

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net