Monica Gabor, Crăciun de vis în Malibu, cu Mr. Pink și Irinuca! Poze rare cu toată familia fericită

image
Monica Gabor și Irinuca radiază lângă Mr. Pink și fiul acestuiafoto: Instagram

A trecut aproape un an și jumătate de la ultima postare a Monicăi Gabor, în care să facă vreo referire la Irina sau la familia ei din SUA. Azi, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, fosta soție a lui Irinel Columbeanu ne arată cât de bine îi merge peste Ocean, publicând imagini de o fericire molipsitoare.

La 9 ani de la divorț, Monica Gabor (32 de ani) și Irinel Columbeanu (63 de ani) își trăiesc viețile pe traiectorii total diferite. Omul de afaceri se luptă acum cu falimentul și cu singurătatea, în timp ce Monica trăiește un prezent roz alături de afaceristul chinez Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii, într-o vilă de lux din Malibu, California. Poe Qui Ying Wangsuo, alias Mr. Pink, are și un băiețel dintr-o relație anterioară, extrem de atașat de Monica, din câte se vede din fotografii, iar Irinuca, fiica Monicăi și a lui Irinel, pare că stă de-o viață acolo, nu doar de doi ani an.

image
Irina Columbeanu a crescut și a moștenit frumusețea mamei sale

Cei 4 au făcut pozele de Crăciun, iar Monica le-a publicat pe Instagram, acolo de un de a lipsit luni bune. Irina e frumoasă, înaltă, subțire ca o trestie, iar pe 18 ianuarie va împlini 13 ani. Ianuarie este luna aniversărilor în vila lui Mr. Pink, pentru că și Monica va fi sărbătorită, dar ceva mai devreme, pe 8 ianuarie.

Irinel l-a cunoscut pe Mr. Pink și i-a încredințat, liniștit, fiica

În vara lui 2016, Irinel Columbeanu avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu a lui Mr. Pink poate fi un cămin perfect pentru copila lui. Vizita Irinucăi s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, semn că mutarea definitivă nu mai era decât o chestiune de timp.

Ce declara Irinel Columbeanu despre mutarea Irinucăi în SUA

Contactat de Click! la vremea aceea, înainte de mutarea Irinucă, Columbneanu a dovedit că este un tată care se pune pe el în plan secund și care vrea doar binele copilului. Iată ce ne-a declarat: “În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”.

Citește și:

Cu care dintre fostele iubite s-ar împăca Irinel Columbeanu? Răspunsul l-a uimit pe Măruță

S-a întors roata vieții! Moni la palat, în Malibu, Iri cu chirie, în Colentina. Imagini din casele lor

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
 Khaby Lame Captură video
Iohannis Summit NATO FOTO Presidency
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png