Irinel Columbeanu dezvăluie cum a aflat că Monica Gabor s-a măritat cu Mr. Pink

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu s-a dat de gol într-un interviu când a menționat în treacăt că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Click! l-a contactat pe afaceristul de la Izvorani, iar acesta a dezvăluit cum anume a aflat că fosta sa soție s-a măritat cu actulul ei iubit. 

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011, iar în 2018, fosta soție a afaceristului s-a mutat în Statele Unite, alături de noul iubit, milionarul de origine asiatică, Mr. Pink. Se pare că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret în urmă cu mai mulți ani, iar frumoasa brunetă nici măcar nu l-a anunțat pe fostul soț, Irinel Colmbeanu, în privința acestui aspect. 

Citește și Irinel Columbeanu confirmă! Monica Gabor şi Mr. Pink s-au căsătorit

Afaceristul de la Izvorani ne-a relatat că a aflat de căsătoria Monicăi Gabor, în timpul unei vizite la notar alături de fosta soție. 

,,Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)", a declarat irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Click!. 

Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor 

Irinel a vorbit fără ocolișuri la podcastul ,,Ameritat cu Nasrin" despre cel mai dificil moment pe care l-a trăit după divorțul de Monica Gabor, când tânăra a decis să se mute în SUA, împreună cu fiica lor, Irina și actualul iubit. Mr. Pink. Afaceristul de la Izvorani a declarat că Monica i-a cerut să o lase pe Irina să locuiască alături de ea și Mr. Pink, în Statele Unite, dar odată cu această dezvăluire, Irinel a dat-o de gol pe fosta soție, implicând că s-a măritat deja cu actualul iubit.  

Citește și Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink? Irinel Columbeanu: «M-a certat»

"Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.", a afirmat Irinel.

Irinel Columbeanu a cântărit foarte bine această decizie dificilă și într-un final a permis ca Irinuca să rămână împreună cu mama ei, peste ocean. Afaceristul a dezvăluit că a avut o discuție aprinsă pe marginea acestui subiect cu Mr. Pink, care i-a reproșat afaceristului român că ar fi lipsit de responsabilitate. 

,,Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu. 

Irinel Columbeanu dezvăluie detaliul trist despre nunta cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au surprins opinia publică cu relația lor, între ei fiind o diferență de vârstă de 30 de ani. Nunta dintre afaceristul român și frumoasa șatenă a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale momentului. Ani mai târziu, Irinel Columbeanu a povestit în doilea volum biografic, întitulat Apofenia, despre relația sa cu Monica Gabor și detalii inedite despre nunta lor. 

Astfel din cartea lui Columbeanu s-a aflat că la nuntă, nu a venit decât un singur invitat din partea Monicăi Gabor, și anume mama acesteia. 

„La nuntă eu am întrebat-o: Măcar spune-mi câți vor fi din partea ta. Și atunci mi-a spus că n-o să aibă decât un singur invitat. Zic: Cum adică? Păi da, pe mama. Mama a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor”, a mai dezvăluit afaceristul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net