Irina Columbeanu, apariție de revistă! Fiica Monicăi Gabor i-a cucerit pe americani prin frumusețe și inteligență

Ultima actualizare:

Irina Columbeanu are doar 15 ani și planuri mari de viitor. Fiica lui Irinel și a Monicăi Columbeanu le-a oferit părinților un motiv pentru care să fie mândri.

Monica Gabor este nespus de mândră datorită realizărilor fiicei sale
Monica Gabor este nespus de mândră datorită realizărilor fiicei sale

Irina Columbeanu s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de mama acesteia, Monica Gabor și iubitul ei, afaceristul chinez Mr. Pink. Adolescenta a moștenit de la mama sa frumusețea și este dornică să se facă remarcată nu doar prin aspectul fizic, ci și datorită implicării în societate și proiectelor la care participă.

Deși are o vârstă fragedă, Irina știe deja ce dorește să facă în viitor, iar conform lui Irinel Columbeanu, Irina visează să devină avocat. Studiază din greu și participă la procese simulate la care reușește să facă o impresie foarte bună. 

Citește și: Imagini în premieră cu Irinel Columbeanu și fiica sa 

Implicarea de care dă dovadă Irina a fost recunoscută în Malibu. Monica Gabor a distribuit o fotografie de la o gală la care a participat fiica sa și de la care nu a plecat acasă cu mâna goală, ci cu un premiu pentru munca depusă. 

Dolphin Award sunt premiile acordate de către Fundația Caritabilă Malibu Dolphin acelor persoane sau organizații care au adus servicii pozitive comunității din Malibu și și-au pus amprenta asupra dezvoltării socio-economie. La doar 15 ani, Irina apare printre persoanele premiate de fundație, conform platformei oficiale. 

În calitate de membru al Corpului Studențesc Asociat (activități studențești) de la Liceul Malibu, ea susține și promovează implicarea elevilor la școală și în comunitate.

Pasiunea ei pentru comunicare, atât scrisă, cât și vorbită, i-a adus succes în mai multe cluburi și discipline, inclusiv Model UN, Mock Trial și Positive Poets. Recent, a fost singura elevă de clasa a IX-a care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tineretul Anului 2022 la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor din clasele superioare ținând un discurs pregătit și prezentând un portofoliu extins al realizărilor ei. 

Irina este implicată în numeroase activități extrașcolare

Irina este activă în grupul Leaders-in-Training, unde s-a oferit voluntar timp de zeci de ore pentru proiecte precum construirea de dispozitive robotizate de mobilitate pentru copiii cu dizabilități. În primul an, ea a ajutat la înființarea clubului Brent’s Club în campusul MHS (un club care susține un stil de viață fără droguri). În prezent, ea deține poziția de președinte al grupului, conform paginii Fundației Caritabile Malibu Dolphins. 

Irina este o militantă pentru schimbare și susține crearea de resurse echitabile pentru toți și caută mereu modalități de a-i include pe alții. Pe lângă numeroasele sale activități extracurriculare, Irina se mândrește cu excelența academică, se mai arată pe pagina aceleiași instituții. 

Irina Columbeanu, apariție de revistă la decernarea premiilor Fundației Caritabile Malibu Dolphins

Irina a participat la decernarea premiilor îmbrăcată precum o zână desprinsă din povești. Într-o rochie din mătase albă și cu o capă din blană în aceeași nuanță, fiica lui Irinel și a Monicăi Columbeanu a strălucit la propriu, dar și la figurat. Adolescenta de 15 ani a moștenit frumusețea naturală a mamei sale și nu are nevoie de ajutorul produselor cosmetice pentru a se face remarcată. 

Irina Columbeanu, strălucitoare într-o ținută all white
Irina Columbeanu, strălucitoare într-o ținută all white

Irinel Columbeanu ne-a vorbit, într-un interviu recent pentru Click!, despre fiica sa și despre faptul că ea pare să se dezvolte timpuri din toate punctele de vedere și să aibă un interes ascuțit pentru a cunoaște cât mai multe aspecte ale vieții. În ciuda faptului că are doar 15 ani, Irina este interesată de condus și a urcat deja la volanul mașinii, conform lui Irinel.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, adolescenta nu s-a putut înscrie la școala de șoferi, însă acest lucru nu a împiedicat-o să încerce să șofeze, supravegheată și îndrumată fiind de un adult, desigur. 

Vezi și: Irina Columbeanu, și frumoasă, și deșteaptă! 

„E adevărat. A apucat-o acum pofta de condus mașina. Legislația, în SUA, permite tinerilor americani să se urce la volan la o vârstă destul de timpurie. Mai iese cu mașina, mai conduce. Din câte am observat, are o pasiune de a descoperi aspectele vieții", ne declara Irinel. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net