Monica Gabor a păgubit-o cu 80.000 de euro pe avocata care ajutat-o să divorțeze de Columbeanu

Ultima actualizare:

Monica Gabor are datorii de 80.000 de euro față de avocata Tripona Murgu, cea care a reprezentat-o în procesul de divorț cu Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a păgubit-o cu 80.000 de euro pe avocata care ajutat-o să divorțeze de Columbeanu
Monica Gabor a păgubit-o cu 80.000 de euro pe avocata care ajutat-o să divorțeze de Columbeanu

Fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor, duce o viață de lux în SUA, alături de partenerul ei bogătaș, însă diva a lăsat câteva situații financiare nerezolvate în România. 

Monica Gabor este este datoare vândută față de avocata Tripona Murgu, cea care a ajutat-o să divorțeze de Irinel Columbeanu. Avocata este supărată foc deoarece nici până-n ziua de azi nu și-a primit onorariul, în valoare de 43.000 de euro la care se adaugă și alte cheltuieli. 

Diva Monica Gabor este de fapt urmărită în SUA pentru datoriile pe care le-a lăsat în România și este în pericol de a fi executată silit. 

Avocata Tripona Murgu susține că Monica Gabor mai trebuie să-i plătească sume de bani care reprezintă cheltuielile de transport și cazare, precum și penalizări în valoare de 20.000 de euro. 

În concluzie în afară de 43.000 de euro, onorariul pentru serviciile avocatei, fosta doamnă Columbeanu mai trebuie să achite 11.700 de euro, cheltuielile de transport și cazare ale avocatei Tripona Murgu, precum și 25.000 de euro ce reprezintă amenzi și sancțiuni. 

Monica Gabor nu are niciun cont bancar pe numele ei

Din păcate, după spusele avocatei Tripona Murgu, aceasta nu își poate recupera datoria de 80.000 de euro, chiar dacă instanța a înaintat procedura de executare silită a Monicăi Gabor. Problema este că Monica Gabor nu are niciun fel de proprietate pe numele ei și nici măcar un cont pe numele ei în SUA. 

Totuși, avocata păgubită a reușit să recupereze 4.500 de lei, mai puțin de 1.000 de euro, singura suma de bani existentă pe numele Monicăi Gabor, într-un cont din România. Din nefericire, nu există cale legală prin care să-și recupereze datoria în valoare de zeci de mii de euro.

Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4.500 de lei. Pe aceia i-am recuperat.

Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. Am înțeles că are firma ei, de care însă, legal, nu te poți atinge”, a declarat Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net