Irinel Columbeanu confirmă! Monica Gabor şi Mr. Pink s-au căsătorit

Ultima actualizare:

Monica Gabor este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală, de când s-a mutat în Statele Unite, alături de Mr. Pink. Irinel Columbeanu, însă... nu! Fostul soț al brunetei a mărturisit că ea s-a căsătorit, în secret, cu afaceristul american.

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au o fată împreună, Irina
Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au o fată împreună, Irina

Irinel Columbeanu a fost invitat în podcastul prezentatoarei Ameri Nasrin, în cadrul caruia a vorbit, printre altele, despre relația pe care o are cu fosta soție, Monica Gabor, dar și despre cum se înțelege cu partenerul ei, Mr. Pink.

Discuția a avut loc în contextul în care fiica omului de afaceri locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de fosta lui soție și de partenerul ei de viață.

Citeşte şi: IMAGINI EXCLUSIVE Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei, din State! Fiica Monicăi Gabor l-a făcut să plângă pe Iri

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu a mărturisit că Monica Gabor s-a căsătorit, de fapt, cu Mr. Pink, în urmă cu mai mult timp. Deși a dat-o de gol pe fosta „scorpie de la Izvorani”, fostul milionar nu a punctat cu exactitate momentul în care ea și milionarul de origine chineză au mers în fața altarului. Cert este că s-a întâmplat după ce Irina s-a mutat în SUA, în 2018.  De altfel, se specula de ceva vreme că Monica şi Mr. Pink au făcut pasul cel mare, în vara lui 2019. 

Irinel Columbeanu a vorbit despre motivele care l-au determinat să permită mutarea Irinucăi în Statele Unite. 

 „A fost un conflict, într-adevăr, înlăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu, după cum se vede în teaser.

Citeşte şi: Cât încasau Moni și Iri săptămânal, pe reality-show-ul despre viața lor. Cine lua banii

Fostul naș de căsnicie al Monicăi Gabor spune adevărul. A iubit-o sau nu Irinel?

Irinel Columbeanu a lansat mai multe cărți în care își deschide sufletul și vorbește despre cele mai importante evenimente din viața sa. Printre acestea se numără și întâlnirea cu Monica Gabor, întâlnire care avea să-l marcheze .Nașul de căsnicie al foștilor soți, afaceristul Matei Miko, le-a închis gura răutăcioșilor. În ziua în care a apărut cel de-al doilea volum publicat de Irinel Columbeanu, bărbatul a vorbit despre relaţia celor doi.

Citeşte şi: Ce vârstă avea cu adevărat Monica Gabor când s-a cuplat cu Irinel Columbeanu

„A curs multă cerneală pe acest subiect: Dacă Irinel și Monica se iubesc. S-a punctat permanent diferența de vârstă. Iar asta trebuie să punctez. Acolo a fost nemijlocit o relație sinceră, de iubire.

A fost o poveste adevărată, de dragoste, chiar dacă lumea nu a vurt să creadă. Copilul lor nu s-a născut dintr-o relație care să fie bazată pe altceva, ci din relația de dragoste a Monicăi pentru Irinel și a lui Irinel pentru Monica.

Am fost de față când a cerut-o de soție și trebuie să vă spun că emoția a fost formidabilă. Irinel tremura, iar Monica a izbucnit în lacrimi, iar astea nu sunt scene filmate, au fost reale.”, a spus Matei Miko. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net