Irinel Columbeanu, în fața judecătorilor: Facturi la curent neplătite și radierea firmei

Ultima actualizare:

După ce a pierdut o bună parte din averea sa, se pare că Irinel Columbeanu este chemat în fața judecătorilor, pentru că nu a plătit facturile la energie electrică. 

În procesul în care cei trei afaceriști au solicitat radierea din registrul comerțului a unei firme ce se află sub jurisdicția lui Irinel Columbeanu, instanța a admis cererea privind asociația T.E.T. Group, din București.

Irinel Columbeanu și facturile la curent

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Group SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, ..., sector 1.

Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a fost decizia instanței, în urma verificărilor realizate de Spynews.

Citește și Ce cadou a primit Irinel Columbeanu din partea Monicăi și a fiicei lor

Totuși, se pare că problemele rămân scai de Irinel Columbeanu, care, de data asta, este nevoit să dea explicații și în cadrul unui dosar în care furnizorul de energie electrică îi solicită executarea silită a fostului milionar, deoarece acesta nu a achitat la timp facturile.

Până în acest moment, în cadrul procesului, nu a fost stabilit primul termen și, dat fiind faptul că este vorba de un contract ce nu a fost respectat, reclamantul ar putea câștiga cu foarte mare ușurință.

În luna februarie, la aproximativ două zile de la lansarea celui de-al doilea volum al autobiografiei sale, Irinel Columbeanu a suferit un atac vascular cerebral. 

Vezi și Irinel Columbeanu dezvăluie adevărata față a Monicăi Gabor: «E superficială»

Problemele s-au ținut scai de Irinel Columbeanu

În anul 2007, Irinel Columbeanu era printre cei mai bogați oameni din România, având o avere estimată la care mulți români doar visează - 150 de milioane de euro. Totuși, se pare că problemele s-au ținut scai de acesta. 

Acesta a ajuns să fie executat silit, deoarece are prea multe datorii. De asemenea, chiar și imobilul din Izvorani, care a luat foc și a ars ore bune, până ce pompierii au reușit să stingă focul, se făcuse una cu pământul chiar în fața ochilor milionarului.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine.” , a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii televizate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net