Irina Columbeanu își câștigă singură banii la 15 ani! Cu ce se ocupă

Ultima actualizare:

Irina Columbeanu are doar 15 ani, dar își face părinții mândri prin o multitudine de motive. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o elevă model și se pare că deja și-a câștigat proprii bani prin munca pe care a depus-o. Iată cum a reușit. 

image

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina Columbeanu este o adolescentă cu planuri mărețe de viitor. La doar 15 ani, fiica fostului afacerist Irinel Columbeanu este implicată într-o multitudine de proiecte comunitare, face voluntariat și are rezultate remarcabile la învățătură.

Citește și: Irina Columbeanu, apariție de revistă 

Irina Columbeanu învață pentru carnetul de conducere

În plus, deja învață pentru permisul de conducere, pe care îl va putea lua la 16 ani, conform legislației țării în care locuiește: Statele Unite ale Americii. 

Dar iată că suprizele pe care Irina Columbeanu le are de oferit nu se opresc aici! Se pare că ea a reușit deja să câștige proprii bani prin vânzarea unor tablouri pe care le-a picatat. Cel care a dezvăluit ineditul detaliu a fost chiar tatăl adolescentei. Așadar, Irina nu are înclinație doar spre partea academică, ci are și aptitudini creative!

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a povestit Irinel Columbeanu, potrivit Impact. Conform fostului afacerist, fiica sa a reușit să vândă tablouri în valoare de 10.000 de euro. 

Vezi și: Irinel Columbeanu, și frumoasă și deșteaptă! 

Irina este implicată în numeroase activități extrașcolare

Irina este activă în grupul Leaders-in-Training, unde s-a oferit voluntar timp de zeci de ore pentru proiecte precum construirea de dispozitive robotizate de mobilitate pentru copiii cu dizabilități.

În primul an, ea a ajutat la înființarea clubului Brent’s Club în campusul MHS (un club care susține un stil de viață fără droguri). În prezent, ea deține poziția de președinte al grupului, conform paginii Fundației Caritabile Malibu Dolphins. 

Irina Columbeanu locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, Monica și de noul soț al acesteia, afaceristul Mr.Pink. 

Irinel Columbeanu a mărturisit că Monica Gabor s-a căsătorit, de fapt, cu Mr. Pink, în urmă cu mai mult timp. Deși a dat-o de gol pe fosta „scorpie de la Izvorani”, fostul milionar nu a punctat cu exactitate momentul în care ea și milionarul de origine chineză au devenit soț și soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net