Irinel Columbeanu, vorbește din ce în ce mai rar cu fiica sa

Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu ține legătura telefonic cu fiica sa, care locuiește în State cu Monica Gabor. Bărbatul a lansat ultimul volum din trilogia pe care a scris-o și a vorbit deschis despre reacția neașteptată a Irinei.

Irinel Columbeanu se poate considera împlinit din punct de vedere profesional, căci a lansat cel de-al treilea volum de carte, intitulat „Chintesența”, ultima parte din trilogie. Personajul cheie al celui mai nou volum este Irina, fiica afaceristului, iar acțiunea este centrată pe relația celor doi, relație care s-a răcit în ultima perioadă.

Interesant de citit: Irinel Columbeanu, în fața judecătorilor: Facturi la curent neplătite și radierea firmei

Fetița locuiește în prezent cu mama ei, Monica Gabor și soțul său, Mr. Pink, în Statele Unite ale Americii, decizie pe care Irinel Columbeanu a luat-o cu greu, de dragul Irinei. Pe asta se bazează, de fapt, întreaga poveste, dar și pe schimbările pe care decizia le-a adus cu sine în viața fostului milionar, cunoscut pentru stilul de viață exclusivist pe care l-a avut până nu de mult.

Irinel Columbeanu vorbește din ce în ce mai rar cu fiica sa

„Momentele principale au fost cele ale descoperirii de către ea ceea ce se întâmplă și cred că era evident și cred că principalul principalului a fost hotărârea pe care eu am luat-o, să îi permit să rămână în America și să trăiască alături de mama ei și de Mr. Pink, cel care urma să îi devină soț Monicăi.”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.ro.

Vezi și: Irinel Columbeanu dezvăluie adevărata față a Monicăi Gabor: «E superficială»

Mai mult decât atât, în timp ce scria cartea, Irina i-a fost alături tatălui său, cei doi vorbind adesea la telefon sau prin apel video, iar adolescenta și-a dat acordul. Irinel recunoaște, însă, că nu este chiar la îndemână să scrii despre viața copilului tău, fiind, de fapt, foarte dificil.

„Au fost momente destul de încordate, fiindcă din clipă în clipă, când mai vorbeam cu ea pe telefon sau pe FaceTime, știind că se va afla cartea și în mâna ei, așteptam să îmi spună părerea după ce o să citească. Nici acum sincer să fiu nu o știu, sper să fi apucat să se uite peste ea, doar din niște mesaje pe care mi le-a transmis între timp, pot să trag concluzia că i-a plăcut”, a mai spus fostul om de afaceri.

I-a trimis un mesaj fiicei sale prin intermediul jurnaliștilor!

Cu adevărat surprinzător este faptul că Irinel Columbeanu a ales să îi trimită un mesaj Irinei prin intermediul jurnaliștilor, având în vedere că ea este protagonista cărții și, până la urmă, cel mai important personaj din viața lui.

 Bărbatul nu a punctat cât de des reușește să dea de ea în ultima perioadă, dar putem conchide că discuțiile dintre ei sunt din ce în ce mai rare. Amintim faptul că fetița a locuit la tatăl ei o bună perioadă de timp, până când, în urmă cu doar câțiva ani, s-a mutat peste ocean.

„Nu cred că există nimic ce să îmi reproșez, acum nu pot să fiu sigur că am epuizat toate subiectele unde aș fi putut să fac și mai bine, dar astea sunt limitele mele umane. Aș vrea să îi transmit Irinei să aibă mult succes la învățătură.”, a transmis Irinel Columbeanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cub irina margareta nistor png
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg