La 65 de ani, Irinel Columbeanu face declarații uimitoare: „Îmi plac tot femeile tinere, de 18-20 de ani”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (65 de ani) face ce face și tot la femeile tinerele și sexy ajunge, de pe coperțile revistelor glamour, trage! Fostul milionar de la Izvorani ne-a mărturisit  în exclusivitate că se simte încă atras de prezențele feminine care sunt la o vârstă fragedă.

Irinel Columbeanu a iubit tot timpul viața și femeile frumoase! Până la vârsta de 65 de ani, fostul om de afaceri a fost implicat în numeroase relații amoroase, printre care cu Romania Iovan, Anna Lesko și Monica Gabor, cea care i-a pus capac definitiv, având în vedere că fostul afacerist a ales să o ducă la altar pe cea din urmă.

Toate relațiile de iubire pe care Irinel Columbeanu le-a avut până în prezent au fost cu femei mult mai tinere decât el. Lucru cu care s-a mândrit mai tot timpul!

Fosta soția a lui Iri, Monica Gabor, cu care are și o fetiță, e mai tânără decât el cu 30 de ani. De altfel, ultima iubită a lui Iri, Oana Cojocaru, tot moldoveancă din Bacău, era cu 40 de ani mai tânără ca el. Relația lor evoluând în acea perioadă foarte rapid, pentru că au locuit și împreună, într-un apartament din București.

 Însă fericirea și fluturașii trec prin stomac, așa că Oana i-a spus pa-pa lui Iri la finalul 2020, plecând definitiv de la el.

„Momentan sunt singur! Nu am nicio iubită. Nu îmi doresc în această clipă o parteneră. Totul din cauza experiențelor neplăcute pe care le-am avut în trecut. Însă, chiar dacă gândesc în modul acesta, nu mi-am schimbat gusturile în materie de femei. Îmi plac tot femeile tinere, nu contează vârsta...să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere, asta este important. Nici nu am preferințe dacă să fie blondă, brunetă, roșcată sau șatenă…doar pot să îți zic că nu mi-am schimbat gusturile”, ne-a spus Irinel Columbeanu.

Citeste si: Irinel Columbeanu sare în apărarea Monicăi Gabor în războiul cu avocata de divorț: «Eforturile ei sunt penibile»

Columbeanu, destin ca în filme

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical după ce a fost executat silit de băncă. După ce a rămas falit și a ajuns să locuiască în chirie, în București, și să se deplaseze cu mașini la mâna a doua, au început să dispară și domnișoarele cochete care se afișau, în trecut, una câte una, la brațul său. 

Click spune!

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai de succes afaceriști din România! În anul 2006, averea acestuia era estimate undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro. În prezent, Iri nu mai are nimic.

Familia lui Irinel Columbeanu a deținut peste 56 de terenuri în comuna Ciolpani, Ilfov, mai mulți bolizi de lux și o vilă impresionantă la Izvorani, care a sfârșit într-un incendiu.

Ion Columbeanu, tatăl fostului om de afaceri, a fost inginer de profesie, șeful protocolului în toate guvernele, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej până la Adrian Năstase, adică din 1961 până în 2002.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
mihaela runceanu jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2023 01 bgvfsd jpg
banner anamaria prodan png
banner Cosmin Natanticu png
banner cristina cioran png
banner daniela gyorfi png